Bästa Capital One-kreditkort för företag 2022: Lätt att spendera

0
269

Lena Borrelli Skrivet av Lena Borrelli, bidragande skribent Lena Borrelli Lena Borrelli Bidragande skribent

Lena Muhtadi Borrelli har flera års erfarenhet av att skriva för försäkringsdomäner som Bankrate, allconnect, Healthline, Reviews.com, HomeInsurance.

Fullständig beskrivning den 2 februari 2022 | Ämne: Kreditkort Capital One Spark Cash Plus Bäst för småföretag Gå till information Visa nu Capital One Spark Cash Välj bästa introduktion APR Hoppa till detaljer Visa nu Capital One Spark Miles for Business Bäst för bygga kredit Hoppa till information Visa nu

Ett Capital One-företagskreditkort kommer med många fördelar som är attraktiva för företagare.

Du kan välja dina egna betalningsförfallodatum, vilket gör att du bättre kan anpassa dina betalningar till dina insättnings- och faktureringsscheman. Det finns alternativet för automatisk betalning för att förenkla saker med hjälp av återkommande transaktioner för att hjälpa dig hålla koll på alla dessa månatliga faktureringsavgifter. Bokföring görs enkelt med tillägg av detaljerade transaktions- och rapporteringsverktyg. Kortinnehavare får till och med vägassistans och utökat garantiskydd vid kortköp.

Detta är dock fortfarande frågan om vilket kreditkort som är det bästa Capital One-företagskreditkortet för ditt företag. ZDNet kan hjälpa dig.

Capital One Spark Cash Plus

Bäst för småföretag

Korthöjdpunkter IntrobonusTjäna upp till en kontantbonus på $3 000; 500 USD när du spenderar 5 000 USD under de första 3 månaderna och 2 500 USD när du spenderar 50 000 USD under de första 6 månaderna efter kontoöppning APRN/A Rekommenderad kredit Utmärkt, bra Belöningspriser Tjäna obegränsat 2 % kontant tillbaka på varje köp, överallt – utan begränsningar eller kategoribegränsningar Årsavgift150 USD Introköp APRN/A Ytterligare information Intro Balance Transfer APRN/A Saldoöverföringsavgift N/A Saldoöverföring APR N/A Avgift för sen betalning 2,99 % av den obetalda delen Utländska transaktionsavgifter Inga Straff APR N/A Belöningar & Inlösendetaljer Tjäna obegränsat 2 % kontant tillbaka på varje köp, överallt – utan begränsningar eller kategoribegränsningar

Under en begränsad tid har Capital One ett speciellt introduktionserbjudande som inkluderar upp till en kontantbonus på $3 000. Tjäna 500 USD när du spenderar 5 000 USD under de första 90 dagarna och 2 500 USD när du spenderar 50 000 USD under de första sex månaderna efter att du har kortet. Visitkortet Capital One Spark Cash Plus inkluderar också 2 % obegränsade belöningar på alla köp utan begränsningar eller begränsningar. Det finns en extra $200 årlig kontantbonus när du spenderar $200 000 eller mer.

Detta är ett kort för personer med utmärkt kredit. Istället för att kräva en förinställd utgiftsgräns, anpassar Capital One sig automatiskt till dina utgiftsmönster och kreditprofil. Visitkortet Capital One Spark Cash Plus har ingen APR så länge du betalar hela ditt saldo varje månad. Om du inte gör det tillkommer en förseningsavgift på 2,99 % på ditt saldo. Den årliga avgiften är 150 USD varje år.

Proffs

Inga APRU Obegränsad 2 % cashback
Årlig utgiftsbonus

Nackdelar

$150 årsavgiftHög bonuströskel
Helt saldo måste betalas månadsvis

Läs också: Capital One Spark 2% Cash Plus-kortgranskning

Visa nu < h2 class="norewrite"> Capital One Spark Cash Select

Bästa introduktions-APR

Korthöjdpunkter IntrobonusTjäna en bonus på 500 USD när du spenderar 4 500 USD under de första 3 månaderna efter kontoöppning APR13,24 % – 19,24 % (variabel) Rekommenderad kredit Utmärkt kredit BelöningspriserTjäna obegränsat 1,5 % tillbaka för ditt företag vid varje köp, överallt — utan begränsningar eller kategoribegränsningar Årsavgift0 $ Introköp APRIcke tillämpligt Ytterligare information Intro Balansöverförings-APRN/A Saldoöverföringsavgift 0 USD vid denna överförings-APR Balansöverförings-APR13,24 % – 19,24 % (variabel) Avgift för sen betalning< /strong> Upp till 39 USD Avgifter för utländska transaktioner Inga Straff APR29,40 % (variabel) belöningar & Inlösendetaljer Tjäna obegränsat 1,5 % tillbaka för ditt företag på varje köp, överallt — utan begränsningar eller kategoribegränsningar

Capital One Spark Cash Select har en bonus på 500 $ efter att du har spenderat 4 500 $ under de första 90 dagarna efter att du har kortet. Efter det är din APR som standard den normala 13,24 % till 19,24 % variabel APR.

Den ger 1,5 % tillbaka utan några begränsningar – det finns inga minimikrav att tjäna, och det finns inget obligatoriskt inlösendatum, så du har den extra sinnesro att inget utgångsdatum. Du behöver utmärkt kredit och måste betala hela ditt saldo, men det finns ingen årlig avgift för att hjälpa dig att spara lite pengar.

Pros

Utökad introduktion APRNo årsavgift
Platt cashback-belöningar

Nackdelar

Begränsad cashbackIngen välkomstbonus
Kan inte överföra belöningar
Visa nu

Capital One Spark Miles for Business

Bäst för att bygga krediter

Korthöjdpunkter IntrobonusTjäna en engångsbonus på 50 000 miles – lika med 500 USD på resor – när du spenderar 4 500 USD på köp inom de första 3 månaderna från kontoöppningen APR20,99 % ( Variabel) Rekommenderad kredit Utmärkt, bra Belöningspriser Tjäna obegränsade 2X miles per dollar på varje köp, överallt, inga gränser eller kategoribegränsningar, och miles kommer inte att löpa ut under kontots livstid. Årsavgift0 $ introduktion för första året; 95 USD efter det Introköp APRN/A Ytterligare information Intro Balance Transfer APRN/A Saldoöverföringsavgift 0 USD vid denna överförings APR Balansöverföring APR20,99 % (variabel) Avgift för sen betalning Upp till 39 USD avgifter för utländska transaktioner Inga Straff APR 29,40 % (variabel) Belöningar & Inlösendetaljer Tjäna obegränsade 2X miles per dollar på varje köp, överallt, inga gränser eller kategoribegränsningar, och miles kommer inte att löpa ut under kontots livstid.

Capital One Spark Miles for Business ger fler miles än de flesta andra kreditkort, och erbjuder två gånger så många miles för varje dollar du spenderar. Det finns inga minimikrav för att ta emot miles, och det finns inget utgångsdatum för att lösa in dem heller. Du får också upp till $100 i kredit till Global Entry eller TSA PreCheck.

Detta kort har en högre APR på 26,99 % men Capital One välkomnar dig med 50 000 bonusmilar när du spenderar 4 500 USD eller mer under de första tre månaderna efter att du har kortet. Även om kortet inte har någon årlig avgift för det första året, var beredd att betala ut $95 varje år efter det. För att kvalificera dig behöver du utmärkt kredit.

Proffs

Obegränsade milesInga inlösenrestriktioner
Global Entry/TSA-kredit

Nackdelar

Årsavgift efter första åretIngen introduktions-APR
Hög APR Visa nu

Hur valde vi dessa kapital Ett företags kreditkort?

Det finns flera faktorer att tänka på när du köper ett kreditkort. Företag har mycket unika utgiftsvanor jämfört med personliga kreditkortskonton, vilket är anledningen till att finansiella institutioner erbjuder olika typer av kreditkort för företag.

När du letar efter det bästa Capital One-företagskreditkortet för ditt företag är det här några faktorer att ta hänsyn till.

Typ av kort: Från belöningskort till resekort, det finns flera olika typer av kreditkortskonton som är anpassade till olika ekonomiska mål.Belöningar: Tänk på den typ av belöningar du skulle använda mest, oavsett om det är kontantbelöningar eller flygbolagsmil. APR: Din APR kan variera avsevärt från kort till kort, så fundera över hur mycket ränta du kommer att betala för varje kort. Generellt gäller att ju lägre APR desto bättre.Introperiod: Många kort har också ett speciellt introduktionserbjudande där du kan tjäna extra resemil eller få en lägre APR för en viss period.Kreditpoäng : Din kreditpoäng kommer att spela en enorm roll för att kvalificera dig för ett kreditkort. Innan du ansöker, fundera över vilken kreditpoäng som vanligtvis behövs för att kvalificera dig.

Vilket är rätt Capital One-företagskreditkort för dig?

Med så många företagskreditkort tillgängliga idag är det viktigt att överväga dina behov och vilka faktorer som är mest tillämpliga på ditt företag.

Det här är våra expertförslag för ditt Capital One-företagskreditkort.

Välj detta kort…

< /td>

När du vill…

Capital One Spark Cash Plus-bord

Obegränsad cashback

Capital One Spark Cash Select – $500 Cash Bonus

Belöningar utan avgifter

Capital One Spark Miles for Business

Belöningar för företagsresor

p>

Vad är skillnaden mellan ett företagskreditkort och ett personligt kreditkort?

Företag kräver mycket andra behov än individer när det kommer till kreditkort, som extra anställdskort eller högre utgiftsgränser. Du kan också få större belöningar, varför det alltid är viktigt att handla dina alternativ för att hitta det bästa kreditkortet för ditt företag.

Hur många Capital One-kort kan du ha?

Capital One tillåter sina kortinnehavare att bära upp till fem visitkort åt gången. Detta inkluderar både affärs- och privatkonton.

Vilka är de bästa funktionerna hos Capital One-kreditkort?

Capital One erbjuder flera attraktiva funktioner som cashback och resebelöningar. Många kort har ingen årsavgift eller utgångsdatum, vilket ger dig mycket mer frihet än andra kort. Dessutom tar inte alla Capital One-kreditkort ut några utländska transaktionsavgifter, och de har inte heller utgångsdatum för dina belöningar.

Finns det alternativa kreditkort värda att överväga?

Här är ett par andra Capital One-kreditkort för företag att överväga:

Kort

APR

Registreringsbonus

Kreditpoäng

Årsavgift

Tillbakabetalning

Capital One Spark Classic for Business

26,99 %

N/A

Rättvist

0$

1 % obegränsat

Capital One Spark Miles Välj för företag

0 % introduktions-APR i 9 månader; 13,99 % – 23,99 % variabel APR efter det

20 000 bonusmil med 3 000 USD under de första 3 månaderna

Utmärkt

$0

Obegränsade 1,5X miles

Kolla in vår guide för att hjälpa dig välja rätt visitkort, besök sedan våra guider för de bästa företagskreditkorten för nystartade företag, de bästa företagskreditkorten för dålig kredit och det bästa småföretaget kreditkort.

Kreditkort

Hur man begär en inbjudan till Black Card från American Express Bank of America kommer att minska övertrasseringsavgifterna och eliminera andra under 2022. De bästa kryptokreditkorten De mest exklusiva kreditkorten