Google Fotos opdaterer sit bibliotek og delingsfaner for at gøre billeder nemmere at finde

0
115

Google Fotos får en ret betydelig layoutændring, der burde gøre det nemmere at finde de billeder og album, du leder efter, i biblioteket og delingsfanerne.

Opdateringen transformerer det aktuelle biblioteksfanelayout fra en blanding af albums, favoritter og mapper på enheden til en gitter- eller listevisning, som du kan sortere efter kategori. I mellemtiden vil fanen Fotos-deling nu have sektioner specifikt til partnerdeling, delte album og samtaler. Google siger, at ændringerne til delingsfanen kommer på Android i denne uge, men “kommer snart” til iOS.

upload-0" Google introducerer gitter- og listevisningslayout for sin biblioteksfane. Billede: Google

Bortset fra det får Fotos også en cool funktion dedikeret til at importere dine billeder fra steder uden for platformen. Dette giver dig mulighed for at tilføje billeder fra andre fotolagringstjenester, uploade billeder direkte fra et kamera samt digitalisere fysiske billeder og film. Men selvfølgelig betyder intet af dette noget, hvis du er løbet tør for lagerplads på Google Fotos (eller er tæt på det), da virksomheden officielt afsluttede gratis ubegrænset lagerplads sidste år.

Denne genvej fører dig direkte til skærmbilleder, du for nylig har taget. Billede: Google

Forudsat at du stadig er i stand til at passe din samling ind i Google Fotos, tilføjer platformen også en genvej øverst i dit primære fotogitter, der fører dig direkte til dine skærmbilleder – mens de udelukkes fra backup-processen – ud over “en karrusel af kontekstuelle forslag” på Android, der vil gøre det muligt at tekst, beskære, søge eller kopiere tekst fra et skærmbillede. Antallet af skærmbilleder, jeg har på min Google Fotos-lagerplads (som jeg er for doven til at slette) er pinligt, og jeg må sige, at jeg er glad for, at der er en funktion, der anerkender det faktum, at jeg ikke rigtig ønsker at sikkerhedskopiere screenshotte memes, jeg sender mine venner.

Relateret

Sådan kontrollerer du, hvor meget gratis Google-lagerplads du har tilbage