Netflix får yderligere tre mobilspil, inklusive dets første FPS

0
195

Netflix har annonceret yderligere tre mobilspil, som du snart vil være i stand til at spille på iOS eller Android med et abonnement på streamingtjenesten, inklusive den første FPS, der er tilgængelig som en del af dets lineup.

This Is A True Story er et “frodigt narrativt puslespil” skabt til at “dele en sand historie om en afrikansk kvinde syd for Saharas daglige kamp for at få vand til sin familie,” ifølge til Netflix. Spillet er lavet af udvikleren Frosty Pop i samarbejde med Charity: Water. Shatter Remastered er en opdateret version af det banebrydende hit-spil, der først udkom på PS3 i 2009. Og i Into The Dead 2: Unleashed, et hybrid FPS/runner-spil, bliver du nødt til at overleve bølger af zombier.

This Is A True Story og Shatter Remastered vil være tilgængelig på tirsdag, mens Netflix siger, at Into The Dead 2: Unleashed “kommer snart.”

Netflix har langsomt bygget sit udvalg af mobilspil ud siden programmets officielle lancering i november, inklusive racertitlen Asphalt Xtreme og en League of Legends-spinoff. Og mobilspillene er kun en del af Netflixs voksende interesse for spil – virksomheden har opkøbt Next Games og Oxenfree-udvikleren Night School, udgivet et trivia-show og lancerer en daglig trivia-serie baseret på det populære Trivia Crack-mærke.