Samsungs Galaxy Buds Pro er billigere end nogensinde hos Walmart

0
219

Hvis du vil have nogle af de bedste ægte trådløse øretelefoner, som Samsung har lavet endnu, sælges Galaxy Buds Pro til deres laveste pris endnu hos Walmart. Du kan hente dem i sort, sølv eller violet for $119,99, hvilket er omkring $20 mindre end den tidligere lave pris. Disse tilbyder den største mængde funktionalitet på Samsung-enheder, inklusive automatisk enhedsskift og 3D-lyd. Men de er stadig fantastiske på andre Android-telefoner og -tablets.

Normalt $199,99, dette prisfald er betydeligt, fordi det gør dem overkommelige nok til at overveje i forhold til de nyere Galaxy Buds 2, som typisk er til salg for omkring $105. Sammenlignet hoved til hoved kan Galaxy Buds Pro prale af overlegen vand- og svedmodstand, bedre lydkvalitet og en mere effektiv aktiv støjreduktionsfunktion. Kort sagt, det burde betale sig at betale $15 mere for Buds Pro, hvis du er en kræsen shopper. Læs vores anmeldelse af Buds Pro.

Samsung Galaxy Buds Pro

 • 119 USD
 • 200 USD
 • 41 % rabat

Samsungs Galaxy Buds Pro har en blanding af teknologi, der findes i Buds Plus og Buds Live, med den bedste lydkvalitet, virksomheden har opnået endnu i et par øretelefoner.

 • $119 hos Walmart
 • $130 hos Amazon
Skriv en note på 2022 iPad Air med andengenerations Apple Pencil Foto af Amelia Holowaty Krales/The Verge

Hvis du ejer (eller overvejer at købe) en af ​​de nyeste iPads, der har en USB-C-port, inklusive den nyeste iPad Mini, de seneste to generationer af iPad Air eller iPad Pro-tablets, der går tilbage til 2018, har vi en aftale om at dele på anden generation af Apple Pencil. Denne stylus, som kan fastgøres magnetisk på siden af ​​ovenstående tablets til trådløs opladning, er næsten nede på sin laveste pris hos Amazon og Walmart. Normalt 129 $, det er kun 103,99 $ – fire dollars er tilbage for at matche den bedste aftale nogensinde.

For dem, der ejer den grundlæggende iPad med en Lightning-port, er din eneste mulighed (så vidt Apple Pencil goes) er at få den første generations model, der oplades akavet ved at stikke ud af din tablets opladningsport. Men gode nyheder: denne model koster kun 69,99 USD hos Walmart, ned fra dens normale pris på 99 USD.

Apple Pencil (anden generation)

 • 104 USD
 • 129 USD
 • 20 % rabat

Den anden generation af Apple Pencil forlader den akavede Lightning-port-opladning, idet den vedtager en magnetisk mekanisme, der fastgøres til siden af ​​de nyeste iPad Pro, iPad Air og iPad Mini-modeller. Den kan også genoplades, mens den er magnetisk fastgjort og understøtter trykbevægelser.

 • 104 $ hos Amazon
 • < li class="c-product-card__buttons"> 104 $ hos Walmart

Boses QuietComfort 35 II gaming headset er $60 i rabat hos Amazon og Best Buy, og sælges for $269,99. Hvis designet ligner QC35 II, som vi har vist i vores tilbudsdækning, er det fordi det er det samme sæt hovedtelefoner. Så den leverer den samme gode komfort, Bluetooth-kompatibilitet, langtidsholdbare batteri og en fantastisk støjreduktionseffekt til brug på farten. Det indeholder dog et par ekstra godbidder, der kan gøre det til et fantastisk kablet gaming-headset. Plug-in-mikrofonen giver dig mulighed for at chatte i spillet eller i Discord, og du får også en stationær lydstyrkecontroller, der gør det nemt at justere lydstyrken på farten.

Bose QuietComfort 35 II gaming headset

Bose Quiet Comfort 35 II gaming headset

 • 270 USD
 • 330 USD
 • 19 % rabat

Dette multifunktionelle gaming-headset kan forbindes via en ledning til din stationære eller bærbare computer, med fordele som aktiv støjreduktion og stor komfort for at understøtte oplevelsen. Men du kan også afmontere og gå ledningsfrit, da disse hovedtelefoner har de samme funktioner som Boses QC35 II.

 • $270 hos Amazon
 • $270 ved Best Buy
Foto af Chris Welch/The Verge

Hvis du leder efter et nyt 55-tommer 4K-tv, er TCLs seneste 6-serie model nede på $659,99 hos Best Buy kun i dag (normalt $949,99). Dette er en enestående aftale, fordi det er modellen, der har Google TV-software indbygget, og mere bemærkelsesværdigt har den Mini LED-baggrundsbelysning, som giver en enorm forbedring af dæmpningszoner, hvilket giver tv'et bedre farvenøjagtighed og kontrast på tværs af alt indhold typer. Derudover kan det blive meget lyst. I vores anmeldelse sagde Chris Welch, at dens lysstyrke blæste hans LG CX OLED ud af vandet.

En sidste fordel, der måske stikker ud for spillere, er, at dette tv har HDMI 2.1-porte, der tillader 4K-spil med op til en opdateringshastighed på 120Hz. Derudover understøtter den variabel opdateringshastighed (VRR) og automatisk lav latenstilstand (ALLM) – to andre must-have-specifikationer for kræsne købere, der ønsker det glatteste og bedst mulige billede – så det er top-of-the-line på nogle få måder uden at være deroppe i omkostninger med OLED'er. Læs vores anmeldelse.

TCL 6-Series Google TV

 • 660 USD
 • 950 USD
 • 31 % rabat

TCL's 6-serie Google TV forbedrer Roku-modellen med opgraderede HDMI 2.1-porte (hvor to af dem understøtter 4K ved 120Hz), et lysere billede og håndfri stemmestyring.

 • 660 $ ved Best Buy

Nogle andre gode tilbud til dig

 • Star Wars Jedi Fallen Order Deluxe Edition til pc (aktiveret på Steam) koster kun $10 via Steam. Sammenlignet med standardudgaven inkluderer deluxe-versionen et skin til dit skib, et skin til BD-1, den søde robot-ledsager, sammen med nogle andre medier bag kulisserne. Dette spil kan spilles på Steam Deck.
 • Microsofts Xbox Series X er stadig tilgængelig hos Walmart efter en genopbygning, der begyndte i går. Den kraftfulde konsol koster 499,99 $, og jeg anbefaler, at du hopper på den, før den bliver udsolgt igen.
 • Hvis du har brug for en USB-C vægoplader, er Ankers hvide 40W model, der har to USB-C porte er nede på $26,99. Jeg har set lidt bedre priser på kraftigere opladere, men dette er en god handel, hvis du har brug for sådan noget lige nu.

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner