Nintendos originale mobile gacha-spil Dragalia Lost lukker ned

0
156

Dragalia Lost, en af ​​Nintendos stadigt svindende stalde af mobilspil til iOS og Android, lukker ned. Virksomheden meddelte i dag, at spillets hovedkampagne slutter i juli, og at det vil ophøre med at tilføje nye karakterer eller indholdsopdateringer (uden for hovedkampagnen) i slutningen af ​​marts, når dets sidste sæt karakterer introduceres.

Nintendo har ikke sagt, hvornår Dragalia Lost præcist lukker helt ned. Virksomheden siger kun, at “efter at hovedkampagnen er afsluttet, vil service for selve spillet slutte på et senere tidspunkt. Yderligere detaljer om afslutningsplanen vil blive givet i en fremtidig meddelelse.” Meddelelsen bemærker, at spillere stadig vil være i stand til at tilkalde nye karakterer og nyde begivenhedsgenoplivninger, indtil spillet lukker helt ned.

Relateret

Med Dragalia Lost bukker Nintendo under for virkeligheden med at lave mobilspil

Dragalia Lost debuterede tilbage i 2018 i hælene på Fire Emblem Heroes og Animal Crossing: Pocket Camp (som begge havde debut året før). tidspris i 2016 — Dragalia Lost var et “gacha”-stil, der kunne spilles gratis, udviklet i samarbejde med Cygames (bedst kendt for at skabe Granblue Fantasy), der er afhængig af, at spillere tilkalder tilfældige karakterer til brug i spillet.

Det er en idé, der giver mening på papiret. Gacha-spil kan være store pengeskabere. Tag for eksempel Fire Emblem Heroes, der dominerer som Nintendos mest lukrative mobiltitel – fra 2020 talte en Sensor Tower-rapport, at den genererede over $650 millioner i omsætning, mere end alle Nintendos andre mobilspil tilsammen.

Men Dragalia Lost nåede aldrig helt det niveau af succes. Som den sjældne moderne Nintendo-titel, der var en fuldstændig original IP, havde den ikke årtier af elskede karakterer for fans at samle på (noget som Fire Emblem Heroes har været i stand til at udnytte i vid udstrækning).

Dragalia Lost vil slutte sig til Dr. Mario World – velsagtens den mindst succesrige af nogen af ​​Nintendos mobiltitler – på listen over udtømte mobiltitler, hver gang Nintendo lukker tjenesten ned for altid i kommende måneder.