Den seneste Kindle Paperwhite vender tilbage til sin bedste pris endnu

0
158

Hvis du ikke var i stand til at drage fordel af den store rabat, som vi så på den nye Kindle Paperwhite under Black Friday 2021, har du nu en ny chance. 2021 Kindle Paperwhite er en af ​​de bedste e-læsere på markedet, og lige nu er den også tilgængelig til sin bedste pris nogensinde. Sælges typisk for $139,99, du kan købe den nye Paperwhite i den annonceunderstøttede konfiguration hos Amazon, GameStop og Best Buy for $104,99. Den reklamefri version er også til salg hos Amazon for 119,99 USD i stedet for 159,99 USD.

Batteriet i den nyeste Kindle Paperwhite kan holde i flere måneder, så du kan nyde at læse i timevis uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for batteri. Når du løber tør, kan du dog nemt genoplade enheden takket være dens nyligt tilføjede understøttelse af USB-C-opladning. Den nye Kindle har også en hurtigere processor og en fantastisk 6,8-tommer skærm, der er større end skærmen på sin forgænger, hvilket gør tekst lettere at læse. Displayet understøtter også justerbare farvetemperaturer. Læs vores anmeldelse.

Kindle Paperwhite (2021)

 • 105 USD < /li>
 • 140 USD
 • 26 % rabat

Amazons nye Kindle Paperwhite har en 6,8″ E Ink-skærm med justerbar farvetemperatur til nataflæsning. Den kan også prale af en hurtigere processor, ekstra batterilevetid, IPX8-vandtæthed og – endelig – en USB-C-port.

 • 105 USD hos Amazon (med annoncer)
 • 120 USD hos Amazon (uden annoncer)

Relateret

Her er de bedste tablettilbud lige nu

Et af de bedste par støjreducerende hovedtelefoner, du kan købe, Microsofts Surface Headphones 2, er et endnu bedre køb, nu de er til årets laveste pris. Lige nu kan du hente den grå model hos Amazon for $214,40 i stedet for $249,99 (sørg for, at Amazon er valgt som sælger for at se denne pris). Det er den næstbedste pris, vi har set på de fremragende hovedtelefoner, hvor kun deres Black Friday-pris på 162,49 $ er bedre. Hvis du foretrækker den sorte model, kan du hente dem for 225,59 USD hos Amazon og Best Buy.

Som vi bemærkede i vores anmeldelse, er disse hovedtelefoner især gode til multitaskere, fordi de samtidigt kan parre med flere Bluetooth-enheder mere pålideligt og konsekvent end andre på markedet. Dens roterende drejeknapper til justering af lydstyrke og støjreduktion er også fantastiske. Læs vores anmeldelse.

Microsoft Surface Headphones 2

 • 214 USD
 • 250 USD
 • 15 % rabat

Microsofts Surface Headphones 2 har de samme intuitive drejeknapper som originalerne til lydstyrke og støjreduktion, men efterfølgeren tilbyder bedre lydkvalitet og batterilevetid til en billigere pris.

 • $214 hos Amazon (grå)
 • $226 hos Amazon (sort)

Hvis du er på markedet efter et godt gaming-tv, har Samsungs Neo QLED QN90A-tv aldrig været mere overkommelig. Sælges typisk for $1.799, du kan købe 55-tommeren for omkring $1.248 hos Amazon, BuyDig, Best Buy og Samsung. Det er et nyt historisk lavpunkt på 4K-tv'et, som kan prale af lysstyrkeniveauer, der er endnu bedre end de bedste OLED-tv'er på markedet. Tv'et byder også på en HDMI 2.1-port, en hurtig 120Hz opdateringshastighed og en “Game Bar”-grænseflade, så du hurtigt kan justere indstillinger som din skærms billedformat for en bedre spiloplevelse. Hvis du foretrækker et større tv, er 75-tommer modellen også tilgængelig hos Woot for 2.469,99 USD i stedet for 3.499,99 USD, hvilket er en af ​​de laveste priser, vi har set.

Samsung Neo QLED QN90A (55-tommer)

 • 1.248 USD
 • 1.800 USD
 • 31 % rabat

Samsungs Neo QLED'er var virksomhedens flagskibe for 2021, som er udstyret med Mini LED-baggrundsbelysning for forbedret kontrast og lysstyrke, der bedre konkurrerer med OLED. De præsenterer også HDMI 2.1 og en ny Game Bar med genveje til funktioner som VRR og billedformat.

 • $1.248 hos Amazon
 • $1.248 hos BuyDig

Relateret

De bedste tilbud på 4K-tv

Hvis du foretrækker ægte trådløse øretelefoner frem for hovedtelefoner, er Apples AirPods Pro – et af de bedste par støjreducerende øretelefoner på markedet – til salg for $174,98 hos Amazon og Walmart. Selvom det ikke er den laveste pris, vi nogensinde har set, er det stadig en betydelig rabat på 74 USD på øretelefonerne sammenlignet med at købe dem direkte fra Apple.

Denne nyere iteration kommer med en MagSafe-kompatibel opladningsetui, men de er ellers de samme som den originale model. I vores anmeldelse bemærkede vi, hvor meget vi kunne lide AirPods Pros komfortable pasform og design, og roste det faktum, at de kommer med forskellige størrelser af ørepropper for en tilpasselig pasform. Vi kunne også godt lide deres dybe iOS-integration og understøttelse af Apples fordybende rumlige lydfunktion, som kan tilføje en imponerende surround-lydeffekt til udvalgt indhold. Læs vores anmeldelse.

AirPods Pro, de bedste trådløse øretelefoner til folk, der bruger Apple-produkter, afbilledet ved siden af ​​en iPhone 11 Pro Max og MacBook Pro.

AirPods Pro (med MagSafe-opladning case)

 • 175 USD
 • 250 USD
 • 31 % rabat

Apples flagskibsøretelefoner forbedrer sig i forhold til de almindelige AirPods med bedre lydkvalitet, fremragende aktiv støjreduktion og fordybende rumlig lyd.

 • $175 hos Amazon
 • $175 hos Walmart

Hvis du ikke har noget imod at købe renoveret, eBay tager i øjeblikket 15 procent rabat på certificerede renoverede produkter, der er angivet her, når du manuelt tilføjer kampagnekoden SHOPREFURB15ved kassen til og med den 28. marts. Du kan maksimalt få 100 USD i rabat på en række varer, herunder Bose-øretelefoner og -hovedtelefoner, iRobot-støvsugere, iPhones og mere.

Her er nogle gode eksempler på tilbud, som du kan få:

Jabras Elite 75t – som normalt sælges til $179,99 ny – er til salg for $55,24, for eksempel, og kommer med en to-års garanti gennem Jabras digitale butiksfacade på eBay. Husk blot at indsætte tilbudskoden fra oven. Selvom disse er et ældre par ægte trådløse øretelefoner, er de stadig komfortable og fremviser god lydkvalitet. De kan også parres med to enheder samtidigt, en funktion, som mange trådløse øretelefoner stadig mangler. Læs vores Jabra Elite 75t anmeldelse.

Jabra Elite 75t (renoveret)

 • 55 USD
 • 180 USD
 • 70 % rabat

Jabras Elite 75t-øretelefoner byder på bastung lyd, pålidelig ydeevne og kan forbindes til to enheder – som en telefon og en bærbar computer – på den samme tid.

 • 55 USD på eBay

Hvis du ønsker at gøre noget forårsrengøring, kan du også spare hundredvis lige nu på den ældre (men stadig fremragende) iRobot Roomba i7 Plus. Det plejede at sælge for 949,99 USD, men du kan købe robotstøvsugeren med en to-års garanti for kun 467,19 USD via iRobots eBay-butiksfacade efter at have anvendt kampagnekoden SHOPREFURB15. Vi fandt robotstøvsugeren imponerende, da vi anmeldte den i 2018, men på det tidspunkt mente vi ikke, at den var fem gange prisen værd end en normal støvsuger. Vi føler os dog mere trygge ved at anbefale robovac til denne pris, især i betragtning af at den automatisk kan tømme sin egen skraldespand, kortlægge hele dit hjem og reagere på kommandoer udstedt via både stemmeassistenter og en smartphone-app.

iRobot Roomba i7 Plus støvsuger (renoveret)

 • 467 USD
 • 950 USD
 • 51 % rabat

iRobot Roomba i7 Plus er en imponerende robotstøvsuger, der automatisk tømmer skraldespanden og er i stand til smart kortlægning af hele dit hjem.

 • 467 $ på eBay

Nogle andre gode tilbud, der sker i dag

 • Amazons Fire HD 8-tablets er halveret hos Best Buy og Amazon, hvor basismodellen er udstyret med 32 GB lagerplads til $44,99 i stedet for $89,99. Selvom appvalg er begrænset til dem, der fungerer på Amazons Fire OS, er dette stadig en god budgetvenlig tablet, du kan bruge de mest populære apps som Netflix og Spotify på. Den har også en USB-C-port og en hurtigere MediaTek-processor end sin forgænger.
 • Target sælger en pakke Philips Hue hvide og farvede A19 LED-smartpærer til 129,99 USD i stedet for 199,99 USD . Disse fire 75-watt smarte pærer giver mulighed for en række farvetemperaturindstillinger med op til 1.100 lumens lysstyrke, mens sættet også leveres med en Hue Hub, så du kan tilføje og tilslutte op til 50 lys og smart tilbehør i dit hjem.< /li>
 • Amazon sælger den seneste Tile Mate Essentials-pakke med fire til et nyt rekordlavt niveau på 49,99 USD i stedet for 67,99 USD. Pakken indeholder to af de nyeste Tile Mate-trackere samt en Tile Slim og Sticker-tracker, der, som navnet antyder, er et vandafvisende klistermærke. Alle Bluetooth-objektfindere er kompatible med både iOS og Android og kan hjælpe dig med at holde styr på personlige ejendele op til 250 fod væk.

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du til vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner