Nå, Apple har endnu en fejl

0
132

Nogle få af Apples tjenester oplever endnu et afbrydelse, blot én dag efter, at en god del af Apples tjenester og online-infrastruktur blev slået offline i mandags. I øjeblikket siger Apples systemstatusside, at Apple Music, Podcasts, Bøger og App Store er dem, der har problemer siden 17:09 ET. Det angiver problemet som igangværende og siger, at “nogle brugere er berørt.”

Heldigvis ser iMessage, iCloud, Apple Maps og Apple TV ud til at fungere fint, men dem, der leder efter en app eller sang, kan være uheldige. Apple advarer også om, at der er problemer med Weather, Apple Card, Game Center og iCloud Web Apps, som kan være “langsomme eller utilgængelige.”

Mens Apple Music fungerede fint for mindst to Verge-medarbejdere (den ene rapporterede, at den var lidt langsom, men det er ikke unormalt for tjenesten), stødte en hel del af os på problemer med at downloade apps eller opdateringer fra App Store. Normalt vil fremskridtscirklen bare dreje kontinuerligt og derefter vende tilbage til en download- eller opdateringsknap efter fejl. En eller to gange ville downloads starte, men ville køre i et glacialt langsomt tempo.

Grafen for Apple Music har stort set samme form. Graf: Downdetector

Downdetector understøttede vores erfaring og viste næsten tusind andre rapporter om, at de to tjenester havde problemer.

Vi giver dig besked, når der er flere oplysninger fra Apple om afbrydelsen, eller når det ser ud til at være løst.

Opdatering 22. marts, 17:51 ET: Tilføjet oplysninger om problemer med vejret og iCloud-webappen.