PlayStation Network-afbrydelse forhindrer nogle spillere i at bekræfte PS Plus eller starte spil

0
186

Spillere oplever en række problemer med PlayStation Network lige nu, som påvirker PS Store, PS Now cloud-spiltjenester samt alle spil, apps eller funktioner, der kræver en netværksforbindelse. PlayStations statusside siger i øjeblikket “nogle tjenester oplever problemer” og bemærker, at problemerne begyndte omkring 8:30 AM ET i morges.

Ifølge Sonys besked påvirker udfaldet alle platforme, inklusive PS5, PS4, PS3, PS Vita og internettet. Dets statusside siger, at virksomheden i øjeblikket arbejder på at løse de problemer, der bølger på tværs af dets onlinetjenester. Nogle spillere rapporterer også problemer med deres PS Plus-abonnement og modtager fejl, når de forsøger at starte spil eller få adgang til skylagringer. Det er uklart, om dette har noget at gøre med den netop udgivne systemopdatering til PlayStation 5- og PlayStation 4-systemer.

Problemet ser ikke ud til at påvirke alle, da nogle medarbejdere på The Verge havde PlayStation Plus-fejl, mens de forsøgte at spille Elden Ring, men for andre fungerer tingene fint.

PlayStations japanske Twitter-konto bekræftede også netværksafbrydelsen. “PSN™ (inklusive PlayStation® Store) er muligvis ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt,” lyder en oversat version af tweetet. “Vi beklager ulejligheden for vores kunder. Vi er i gang med en undersøgelse og restaureringsarbejde, så vent venligst et stykke tid.”

Der er i øjeblikket ikke en tidslinje for, hvornår PlayStations tjenester vil blive fuldt gendannet. The Verge kontaktede PlayStation med en anmodning om kommentar, men hørte ikke med det samme.