Den nye trailer til Alex Garland's Men går fra malerisk til skræmmende

0
177

Tingene starter ret malerisk og hyggeligt ud i den seneste trailer til Men – instrueret af Alex Garland, bedst kendt for sit arbejde med Annihilation og Ex Machina – men den følelse varer ikke længe. Det starter med en ubehagelig vittighed og bliver derefter gradvist mere foruroligende derfra, før den til sidst falder ned i fuld psykologisk rædsel. (Hvis indlejringen ovenfor ikke virker, kan du også tjekke traileren på Twitter.)

Filmen har Jessie Buckley, Rory Kinnear og Paapa Essiedu i hovedrollerne og beskrives som en “feberagtig, formskiftende ny gyserfilm.” Her er den officielle synopsis:

I kølvandet på en personlig tragedie trækker Harper (Jessie Buckley) sig alene tilbage til det smukke engelske landskab i håb om at have fundet et sted at helbrede. Men nogen eller noget fra de omkringliggende skove ser ud til at forfølge hende. Det, der begynder som en ulmende frygt, bliver et fuldt udformet mareridt, beboet af hendes mørkeste minder og frygt.

Mænd skal komme i biografen den 20. maj. Og hvis du synes, at traileren er uhyggelig, så tjek plakaten nedenfor.