Sonos laver muligvis dit næste TV-streaming-operativsystem

0
159

Sonos er kendt for sine lydsystemer til hele hjemmet og sine soundbars, men nu ansætter virksomheden til et nyt hjemmebiografprojekt, der helt sikkert vil give dig mere kontrol fra sofaen. Spekulationerne kommer fra omtalen af ​​et nyt “Home Theatre OS”-projekt, der bliver afsløret i nye Sonos-jobopslag, som rapporteret af Protocol.

Det mest afslørende jobopslag er måske “Head” of Partnerships, Home Theatre” position:

Lederen af ​​partnerskaber for vores næste generation af Sonos Home Theatre OS vil spille en central rolle i at forbinde brugere med det indhold og de tjenester, de elsker med Sonos kvalitetsoplevelser, de er kommet til at forvente.

Protocol påpeger, at Nick Millington, som er Sonos' innovationschef, personligt forfremmede stillingen “Head of Partnerships, Home Theatre” på LinkedIn: “Jeg arbejder på et nyt hjemmebiografprojekt og leder efter en partner, der kan hjælpe, ” sagde Millington.

En anden position er “UX Lead, Next Generation Home Theater Experience”, som kræver en person med “en dokumenteret track record” inden for emner som tv, digitalt indholdsskabelse og reklame. Opslaget siger, at det kræver mindst otte års erfaring med at designe “succesfuldt afsendte” brugergrænseflader til mobil og tv.

Sonos ville tage på sig tv-streamingsystemer som Roku

Der er anerkendelse fra Sonos, at “indhold kommer i mange former og fra mange forskellige kilder,” som beskrevet i UX Lead jobbeskrivelsen. Virksomheden nævner også i beskrivelsen, at der er mulighed for at udvide sit produktudbud og “forudse, hvordan dette komplekse landskab passer sammen for at imødekomme brugernes behov.”

Ifølge protokolrapporten: Sonos havde tilsyneladende også forfulgt en alternativ løsning, hvor virksomhedens lydhardware kunne indlejres i en partnerproducents tv – og derved give en brandet lydsystemoplevelse. The Verge kontaktede Sonos for at få kommentarer til dets tilsyneladende mål for hjemmebiograf-tv-grænsefladen, og vi modtog følgende erklæring fra virksomheden:

“Som førende inden for hjemmebiograflyd vil vi fortsætte med at innovere og skabe produkter og oplevelser, der gør lytning enklere og mere glædelig og bringer dig tættere på den musik og det indhold, du elsker. Vi har ikke noget mere at dele i dag.”

Med virksomheder som Roku, der allerede integrerer tv-streamingoplevelser i deres soundbars, er det bestemt det næste logiske skridt for Sonos. I øjeblikket kredser Sonos' slutbruger-appoplevelse om dets økosystem af lydprodukter, kontrollerer personlige musikbiblioteker og giver en central måde at styre musikapps på, herunder Spotify, Apple Music og mere.

Sonos ville tage på sig tv-streamingsystemer som Roku, Fire TV (også i en soundbar), Google TV og Apple TV, som allerede er en overfyldt plads. Men hvis der er nogen virksomhed, der er klar til at komme ind på tv-rummet, er det Sonos; og alt, hvad det skal gøre, er at parkere et nyt hjemmebiograf-operativsystem i dens Beam-soundbar, give hånd med eksisterende Sonos-konfigurationer i huset og få folk til at blive afhængige af Sonos-oplevelsen på tv'et.