De bedste Chromebook-tilbud, du kan få lige nu

0
198

Hvis du leder efter et overkommeligt alternativ til bærbar computer, er Chromebooks en god mulighed at overveje. Alligevel er der flere slags på markedet i disse dage, og det kan være overvældende at vælge den rigtige til dig og dine behov. Nogle er bedre egnet til for eksempel grundlæggende arbejdsopgaver, mens nogle af de avancerede modeller endda kan konkurrere med nogle af de bedste bærbare computere, du kan købe. Desuden, bare fordi den ene Chromebook har flere funktioner end den anden, betyder det ikke, at det er den rigtige for dig, og det er heller ikke den bedste værdi for pengene.

Derfor har vi samlet denne omfattende liste over de bedste Chromebook-tilbud. Her finder du rabatter på alle slags Chromebooks, inklusive dem fra Samsung, Lenovo, Asus og flere. Hver af dem varierer i prisklasse og kommer med deres egne styrker og svagheder, men alle er anbefalede, så du vil være i stand til at handle bedst for dig. Og hvis du gerne vil lave endnu mere research, før du køber en Chromebook, har vi også udarbejdet en guide til de bedste på markedet, som du kan bruge til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken Chrome OS-maskine der passer til dig.

Relateret

Sådan beslutter man sig for, hvilken bærbar man skal købe

Den bedste budget bærbare computer i 2022

Højdepunkter på tværs området

Chromebook-konfigurationsliste Pris Udsalgspris Forhandlere Chromebook-konfigurationsliste Pris Udsalgspris Forhandlere

td>

Samsung Galaxy Chromebook 2 Intel Celeron 5205U, 4GB RAM, 64 GB eMMC $549 $399 Bedste køb Samsung
Intel Core i3-10110U, 8 GB RAM og 128 GB eMMC 699 USD 549 $ Bedste køb Amazon Samsung
Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook AMD Athlon Gold 3150C-processor, 4 GB RAM, 32 GB eMMC 599 USD 349 USD Lenovo Walmart
Lenovo Flex 5 Chromebook Intel Celeron 5205U-processor, 4 GB RAM og 64 GB eMMc $429.99 $349.99 Lenovo
Bedste Chromebook 2022: Samsung Galaxy Chromebook 2 Samsungs Galaxy Chromebook 2 er en cabriolet, der kan prale af en smuk QLED-skærm. Foto af Amelia Holowaty Krales/The Verge

Samsung Galaxy Chromebook 2

Hvis du overvejer en Chromebook, er Samsungs Galaxy Chromebook 2 en af ​​de bedste Chromebooks på markedet lige nu. Det er den første Chromebook, der har et QLED-panel – som giver mulighed for levende farver og høj kontrast – og den giver bedre batterilevetid end cabriolets forgænger, som ikke engang kunne klare det fem timer på en opladning. Ganske vist var vi ikke fans af Chromebook 2s plastikagtige fornemmelse eller dens dyre pris, men vi var tilfredse med Chromebook generelt og kunne lide den røde models lyse, livlige design.

Basismodellen starter ved $549 og tilbyder en Intel Celeron 5205U-processor, 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Best Buy sælger i øjeblikket netop den model i begge farver for $399, ligesom Samsung i den røde konfiguration. Den $699-model, vi testede, er også til salg hos Best Buy, Samsung og Amazon med en Intel Core i3-10110U-chip, 8 GB RAM og 128 GB eMMC-lagerplads til $549. Det er denne models næstbedste pris til dato, og kun $50 mere end dens laveste nogensinde. Læs vores anmeldelse.

Samsung Galaxy Chromebook 2 i telttilstand, vinklet til højre, med skærmen vendt mod kameraet. Skærmen viser The Verge-hjemmesiden.

Samsung Galaxy Chromebook 2 (64 GB/4 GB RAM)

 • 399 USD
 • 549 USD
 • 28 % rabat
 • ul>

  Galaxy Chromebook 2 er Samsungs flagskibs Chromebook, en der er billigere og forbedret i forhold til sin forgænger med bedre batterilevetid, en pakket stylus, en god QLED-skærm og et levende design.

  • 399 USD ved Best Buy
  • $399 hos Samsung
  Samsung Galaxy Chromebook 2 set fra oven og til højre. Et krus sidder til venstre på skrivebordet, en notesbog til højre.

  Samsung Galaxy Chromebook 2 (128 GB/8 GB RAM)

  • 549 USD
  • 699 USD
  • 22 % rabat

  Galaxy Chromebook 2 er Samsungs flagskibs Chromebook, en der er billigere og forbedret i forhold til sin forgænger med bedre batterilevetid, en pakket stylus, en god QLED-skærm og et levende design.

  • 549 $ hos Amazon
  • 549 $ ved Best Buy

  Relateret

  Google bringer Chrome OS til pc'er og Mac'er

  Bedste bærbare computer 2022: Lenovo Chromebook Duet En bærbar 2-i-1 enhed, Lenovos Chromebook Duet er den bedste budget Chromebook på markedet. Foto af Monica Chin/The Verge

  Lenovo Chromebook Duet

  Hvis du har et budget, er vores bedste valg til dig Lenovo Chromebook Duet. Den bærbare 2-i-1-enhed er en fantastisk Chromebook, du kan tage med på farten, med et aftageligt tastatur og et støttebetræk. Dette gælder især i betragtning af enhedens lange batterilevetid, som gjorde det muligt for os at bruge den i næsten 11 og en halv time, mens vi foretog Zoom-opkald og kørte gennem en række forskellige faner og apps, inklusive Gmail, Slack og Facebook. Den bruger også en version af Chrome, der er optimeret til tabletbrug og understøtter et gestus-navigationssystem, så du nemt kan skifte mellem apps med et par fingerstryg.

  Da det starter ved kun $299, er der dog nogle kompromiser. Dette inkluderer Duets lille tastatur, dens enkelte USB-C-port og mangel på et hovedtelefonstik. Med sin MediaTek Helio P60T-processor, 4 GB RAM og op til 128 GB lagerplads er den heller ikke nødvendigvis god til mere avancerede opgaver, men den er fin til browsing og hverdagsarbejde. Lige nu er modellen med 4 GB RAM og 128 GB eMMC-lagerplads til salg for $229 på Best Buy i stedet for $299. Læs vores anmeldelse.

  Bedste bærbare computer 2022: Lenovo Chromebook Duet

  Lenovo Chromebook Duet

  • 230 USD
  • 299 USD
  • 24 % rabat

  Lenovo Chromebook Duet er den bedste prisbillige Chromebook i 2022. Den bærbare 2-i-1-enhed tilbyder et aftageligt tastatur og støttebetræk samt lang batterilevetid.

  • 230 USD ved Best Buy

  Varge-tilbud på Twitter

  strong>

  Slut dig til vores 46.000 følgere, og følg med i vores bedste daglige tekniske aftaler med @vergedeals Følg os!

  Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook set forfra på en flisetæller. Skærmen viser et hvidt slot omgivet af træer med bjerge i baggrunden. Lenovos ThinkPad C13 Yoga ser næsten ikke ud til at skelne fra andre premium Windows ThinkPads. Foto af Monica Chin/The Verge

  Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook

  Vi anser Lenovos ThinkPad C13 Yoga for at være den bedste premium Chromebook og en af ​​vores favoritter. I modsætning til andre – som ofte markedsføres mod studerende eller børn – er C13 også rettet mod voksne og professionelle. Efter at have gennemgået den konkluderede vi, at den er den, der er tættest på en MacBook i Chromebook-verdenen, med en stærk processor og en solid, robust konstruktion, der føles og ser premium ud. Den konvertible Chromebook ligner også premium Windows ThinkPads med det samme aluminiumsdesign, en rød Trackpoint i midten af ​​tastaturet og endda en lille webcam-lukker.

  Mens der er flere overkommelige Chromebooks med bedre batterilevetid og 16:9-skærmen er skuffende, C13 kan prale af et fremragende tastatur og et væld af forretningsfokuserede privatlivsfunktioner. Derudover kan den uden problemer køre mobilspil og alle slags andre programmer, idet den er den første Chromebook, der inkluderer AMDs Ryzen 3000 Mobile C-serie-processorer.

  Lige nu kan du købe ThinkPad C13 Yoga fra Lenovo med 4 GB hukommelse og 32 GB eMMC-lagerplads for $349 i stedet for $599 (kampagnekode NEWYEARC13YOGA skal gælde ved kassen). Du kan også få den samme konfiguration hos Walmart og Newegg for $349, men Lenovo vil opfylde ordren i begge tilfælde. Bemærk, at hans model også kommer med en AMD Athlon Gold 3150C-processor, som er mindre kraftfuld end den Ryzen 5 3500C, vi testede i vores anmeldelsesenhed. Læs vores anmeldelse.

  Bedste Chromebook 2021: Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook

  Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook

  • 349 $
  • 599 USD
  • 42 % rabat

  < p>Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook er en konvertibel, premium Chromebook, der henvender sig til voksne og professionelle og kan prale af en stærk processor og solid, robust konstruktion.

   < li class="c-product-card__buttons"> 349 $ hos Newegg
  • 349 $ hos Walmart
  Bedste Chromebook 2022: Lenovo Flex 5 Chromebook Lenovo Flex 5 ser ud og føles pænere, end prisen antyder. Fotografi af Monica Chin/The Verge

  Lenovo Flex 5 Chromebook

  Lenovo Flex 5 – den bedste Chromebook til mellemstore shoppere – sælger typisk omkring $400, men den ser stadig ud og føles langt mere premium. Den har et slankt baggrundsbelyst tastatur, der er et af de bedre, vi har brugt på en Chromebook, sammen med en fysisk webcam-lukker, frontvendte højttalere og et relativt godt portvalg (til prisen), der inkluderer en microSD-læser og en USB-C-port på hver side. Flex 5's lydkvalitet og batterilevetid er dog ikke fantastisk, da sidstnævnte kun giver omkring fem en halv times kørselstid, da vi testede den.

  Hvis mellemtoneydelse er, hvad du efter, den lavere specificerede basismodel af Flex 5 med en Intel Celeron 5205U-processor, 4 GB RAM og 64 GB eMMc-lagerplads er til salg hos Lenovo for $334,99 ($95 rabat) med kampagnekode CHROMEDEAL stærk >. Læs vores anmeldelse.

  Lenovo Flex 5 Chromebook i telttilstand, vinklet til venstre. Skærmen viser et gitter af Chrome OS-ikoner på en blå bølget baggrund.

  Lenovo Flex 5 Chromebook (Intel Celeron 5205U, 4GB, 64GB eMMC)

  • 335 $
  • 430 USD
  • 23 % rabat

  Lenovo Flex 5 Chromebook tilbyder en fantastisk pakke til en overkommelig pris med et baggrundsbelyst tastatur, der er et af de bedre, vi har bruges på en Chromebook.

  • 335 USD hos Lenovo
  • < /ul>

   Bedste Chromebook 2022: Acer Chromebook Spin 713 Den sidste generation af den bedste Chromebook tilbyder lidt bedre batterilevetid. Foto af Monica Chin/The Verge

   Acer Chromebook Spin 713

   Den sidste generation af Acer Chromebook Spin 713 fra 2020 var vores valg til den bedste Chromebook, før den nyere 2021-model indtog vores førsteplads sidste år. Den mangler muligvis Intels nye 11. generations processorer og understøttelse af Thunderbolt 4, men den tilbyder bedre batterilevetid end 2021-modellen og er stadig udstyret med en rummelig 3:2 touch-skærm og nok strøm til at håndtere grundlæggende, daglige opgaver. Den kommer også stadig med andre lækkerier, såsom et fremragende tastatur og et fantastisk udvalg af porte, der inkluderer en USB-A-port, to USB-C-porte, et hovedtelefonstik, en microSD-port og en HDMI-port.

   Selvom 2021-versionen – som i øjeblikket starter ved $699 – ikke er til salg lige nu, sælger Best Buy den forrige generation, 2020-model med 4 GB RAM, en 64 GB SSD og en Intel 10. Core i3-processor til $449,99 i stedet for $529. Læs vores anmeldelse.

   2 Spin 2:732 Chromebook 2:712 Chromebook

   Acer Chromebook Spin 713 (2020) )

   • 450 USD
   • 529 $
   • 15 % rabat

   < p>Den sidste generation af Acer Chromebook Spin 713 ligner 2021-modellen, men den er udstyret med 10. generations Intel-processorer og mangler understøttelse af Thunderbolt 4.

   • 450 USD ved Best Buy
   En bruger navigerer på Lenovo Chromebook Duet 5 i et mødelokale. Lenovo Chromebook Duet 5 kommer med et behageligt tastatur. Foto af Amelia Holowaty Krales/The Verge

   Lenovo Chromebook Duet 5

   Det er måske ikke vores topvalg, hvad angår Chromebooks, men Lenovo Chromebook Duet 5 kommer med en komfortabel tastaturtilslutning og en fantastisk 13,3-tommer OLED-touchskærm. Den udmærker sig også, når det kommer til batterilevetid, og tilbyder mellem 10 og 12 timers brug mellem opladninger, når den bruges til daglige opgaver såsom browsing, chat og Zoom. Chromebooken kommer ikke med en stylus og mangler dog biometrisk godkendelse og fungerer langt bedre som en bærbar computer end en tablet givet dens større størrelse, i hvert fald i vores test.

   Alligevel er det en anstændig cabriolet, der i øjeblikket er til salg hos Lenovo med 4 GB RAM og 256 GB eMMC-lagerplads til $399,99 ($100 rabat), når du bruger kampagnekoden DUET5DEAL1. Newegg og Walmart sælger også den samme konfiguration for $399,99, men ligesom med ThinkPad C13 Yoga sælges og sendes den via Lenovo. Hvis du kan klare dig med mindre lagerplads, er dens 64 GB-variant til salg hos Amazon for $349,99 ($80 rabat), den bedste pris til dato. Læs vores anmeldelse.

   Lenovo Chromebook Duet 5 (4GB/256GB)

   • 400 USD
   • 500 USD
   • 21 % rabat

   Lenovo Chromebook Duet 5 kommer med en dejlig 13,3-tommer Full HD OLED-berøringsskærm og lang batterilevetid, men mangler biometrisk godkendelse.< /p>

   • 400 USD hos Lenovo
   • 400 USD på Walmart

   Lenovo Chromebook Duet 5 (4GB/64GB)

   • 350 USD
   • 430 USD
   • 19 % rabat

   < p>Lenovo Chromebook Duet 5 kommer med en dejlig 13,3-tommer Full HD OLED-touchscreen og lang batterilevetid, men mangler biometrisk autentificering.

   • 350 $ hos Amazon

   HP Chromebook x360 14a

   Mens en ældre model er HP's Chromebook x360 14a, forbliver den en overkommelig mulighed med stor batterilevetid, en der passer godt til elever i mellemskolen. Chromebooks Intel Pentium Silver N5030-processor er ikke den mest kraftfulde, men den er velegnet til webbaseret skolearbejde, browsing og grundlæggende aktiviteter, som elever i denne aldersgruppe typisk skal udføre. Det burde heller ikke være for svært at bære rundt – den 14-tommer bærbare computer vejer lidt over tre pund – og kommer med et anstændigt udvalg af porte, inklusive en microSD-kortlæser, et 3,5 mm lydstik og et par USB Type-C porte. Der er endda en USB Type-A-port, som giver dig mulighed for at bruge et bredere udvalg af bærbare perifere enheder.

   Normalt 379,99 USD sælger HP i øjeblikket x360 med 4 GB RAM og 64 GB eMMC-lagerplads for 299,99 USD, en af ​​Chromebooks hidtil bedre priser.

   HP Chromebook x360 14a

   • 3 USD 00
   • 380 USD
   • 22 % rabat

   HP's 2020 Chromebook x360 14a er en prisbillig løsning med fantastisk batterilevetid og et af vores bedste valg til bærbare computere til elever i mellemskolen.

   • 300 USD hos HP

   Bare en ting mere!

   Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

   E-mail Ved at underskrive op, accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner

   < p id="CBvFVS">