Du kan dreje gearet i Windows 11's Notepad-app, og det er dejligt

0
201

Jeg har lige brugt en time på at dreje gearet i Windows 11's nye Notepad-app. Reddit-brugere opdagede denne dejlige tilføjelse til Windows 11 for nylig, og som en daglig Notesblok-bruger er jeg afhængig. Ikke på niveau med min 1990'er Solitaire-afhængighed, men jeg kan ikke stoppe med at dreje dette forbandede gear, hver gang jeg åbner Notesblok nu. Spin, spin, spin.

Jeg ved ikke, hvorfor Microsoft tilføjede denne lille animation, som de fleste aldrig vil opdage, men jeg elsker dette lille Windows-påskeæg. Det er heller ikke begrænset til Notesblok. De seneste testversioner af Windows 11 inkluderer en ny Task Manager UI, og der er et gear, du også kan dreje der. Det betyder, at hver gang jeg går til at tvinge en app ned i Task Manager, vil jeg bruge mere tid, end jeg burde, på at dreje det lille gear i hjørnet.

Du kan også dreje gearet i den nye Windows 11 Task Manager.

Jeg skulle egentlig ikke være overrasket over, at dette eksisterer, for Microsoft elsker et godt påskeæg. Virksomheden fejrede 20 års Xbox sidste år med hemmelige symboler på dets limited edition-controllere og Xbox Series X-konsollen. Clippy erstattede også Cortana i et Windows Phone-påskeæg, og et SkiFree-lignende surfespil fandt vej til Microsoft Edge for et par år siden.

Relateret

Windows 11 er fuld af dejlige detaljer

Windows 11 anmeldelse: et velkendt hjem, der stadig er ved at blive renoveret< /h4>

Nogle af Microsofts påskeæg er så godt skjult, at de ikke bliver opdaget i årtier. Et 20 år gammelt Xbox-påskeæg blev opdaget sidste år, kun få uger efter, at endnu en skjult prompt blev fundet i Windows 95.

Nu, hvis du e-mailer eller tweeter mig og undrer dig over, hvorfor jeg har ikke svaret… Jeg har nok travlt med at snurre et tandhjul i Notesblok.