Boses støjreducerende QuietComfort-øretelefoner er mere end $50 i rabat i dag

0
206

Hvis du endnu ikke har købt et anstændigt par ægte trådløse øretelefoner, kan du stadig købe Bose QuietComfort øretelefoner hos Adorama og Amazon for $219,99 i stedet for $279,99, en af ​​de laveste priser, vi har set på disse øretelefoner siden Black Friday. Der er ingen mangel på støjreducerende øretelefoner tilgængelige lige nu; Vi synes dog, at disse er værd at være opmærksomme på takket være deres fremragende lydkvalitet, imponerende pasform og trådløse – om end omfangsrige – opladningsetui. Selv med nyere tilgængelige muligheder som Sony WF-1000XM4 og Samsung Galaxy Buds 2, tæller vi stadig disse blandt nogle af de bedste trådløse øretelefoner, du kan købe, især hvis fremragende støjreduktion er, hvad du leder efter. Læs vores anmeldelse.

Bose QuietComfort-øretelefoner

 • 219 USD
 • 279 USD
 • 22 % rabat

Med dynamisk, rig lyd og den bedste støjreduktion, der er tilgængelig i ægte trådløse øretelefoner, er Bose QuietComfort-øretelefonerne et fantastisk valg, hvis du vil lytte til din musik i fred.

< /p>

 • 219 USD hos Adorama
 • 219 USD kl. Amazon (sort)

Hvis du leder efter en solid rabat på nogle af Boses bedste støjreducerende hovedtelefoner, er Bose QuietComfort 45 i øjeblikket til salg hos både Amazon og Best Buy for $279 i stedet for deres sædvanlige $329. Denne rabat er ikke ualmindeligt, men den matcher stadig den laveste pris, vi har set for de fremragende on-ears. Selvom det ikke er en massiv afvigelse fra dens tidligere iteration med hensyn til udseende, kan QC45s prale med forbedret batterilevetid og fremragende støjreduktion og er nogle af de mest komfortable hovedtelefoner, vi har anmeldt. De er også i stand til at holde i op til 24 timer på en enkelt opladning og kan suppleres på kort tid takket være deres USB-C-forbindelse, hvilket er en fordel, da de ikke kan bruges under opladning. Læs vores anmeldelse.

Bose QuietComfort 45-hovedtelefoner

 • 279 USD
 • 329 USD
 • 16 % rabat

Boses QuietComfort 45-hovedtelefoner opdaterer virksomhedens populære, umuligt komfortable design med USB-C, forbedret støjreduktion og længere batterilevetid.< /p>

 • 279 $ hos Amazon
 • 279 $ kl. Bedste køb

Amazons Fire HD 8 og 8 Plus-tablets sælges mindst en gang om måneden, men de er stadig værd at se nærmere på, hvis du er på udkig efter et budget. Lige nu, for eksempel, er 32GB Fire HD 8 med annoncer til salg hos både Amazon og Target til $44,99 i stedet for $89,99, hvilket matcher dens bedste pris til dato. Tablettens 8-tommer skærm har en opløsning på 1280 x 800, foruden 2MP front- og bagkameraer. Den er bestemt ikke beregnet til tunge løft, men for alle, der leder efter en billig e-læser, en børnevenlig tablet med solid forældrekontrol eller noget at se Prime-video på, så passer HD 8 helt sikkert til regningen.

< p id="wKUFLr">Hvis du leder efter noget lidt mere kraftfuldt, er Fire HD 8 Plus også til salg hos Best Buy. Denne annonceunderstøttede model deler mange af de samme specifikationer som basismodellen – inklusive 32 GB lagerplads – men er udstyret med trådløs opladning og 3 GB RAM i stedet for 2 GB. Læs vores Fire HD 8 Plus anmeldelse.

Amazon Fire HD 8-tablet (32 GB, annonceunderstøttet)

 • 45 USD
 • 90 USD
 • 51 % rabat

Fire HD 8 er Amazons 8-tommer Fire HD-tablet. Denne model tilbyder 32 GB lagerplads samt adgang til apps som Netflix, Facebook, Hulu, Instagram, TikTok og mere.

 • 45 USD på Target
 • 45 USD hos Amazon

Amazon Fire HD 8 Plus (32 GB, annonceunderstøttet)

< ul class="c-product-card__main-price-list">

 • 55 USD
 • 110 USD
 • 51 % rabat
 • Amazon's Fire HD 8 Plus byder på meget værdi for pengene. Det er et passende fartøj til alt dit Prime-indhold, og især denne model understøtter trådløs opladning.

  • 55 USD ved Best Buy
  • $65 hos Amazon

  Den trådløse version af Razers kloformede Basilisk-gamingmus matcher i øjeblikket sin bedste pris nogensinde hos Amazon og Best Buy. Lige nu kan du få fat i Razer Basilisk Ultimate med dens praktiske ladestation for kun $99,99 i modsætning til $169,99. Den imponerende periferiudstyr er udstyret med en 20K DPI optisk sensor og 11 programmerbare knapper, samt justerbar modstand for dets scrollhjul, der gør det muligt at bevæge sig i trin eller frit. Denne mus kan holde i op til 70 timer, hvis du deaktiverer Chroma-belysning, og den medfølgende dock giver dig en praktisk måde at oplade musen på, når den ikke er i brug. Mens Basilisk Ultimate kan bruge Razers Hyperspeed-forbindelse via den medfølgende trådløse dongle, kan den også parres med en række forskellige enheder takket være Bluetooth-forbindelse.

  Razer Basilisk Ultimate (med opladningsdock)

  • 100 USD
  • 170 $
  • 42 % rabat

  Razers mest tilpassede trådløse mus, Basilisk Ultimate, inkluderer en opladningsdock samt en aftagelig snigskytteknap og et justerbart rullehjul . Det lader dig også finjustere Chroma RGB, hvilket giver dig mere kontrol over dit lyn.

  • $100 hos Amazon
  • 100 USD ved Best Buy

  Hvis du har brug for en gaming-mus, kan du i øjeblikket finde Razers DeathAdder V2 Pro til dens laveste pris nogensinde hos Amazon og GameStop. Normalt sælges denne trådløse model for $129,99, men den er til salg for kun $59,99 i en begrænset periode. DeathAdder V2 Pro har en 20K DPI optisk sensor, otte programmerbare knapper og vejer kun 88 gram. Uden Chroma RGB-belysningen aktiveret, kan musen fungere i op til 80 timer på en enkelt opladning og kan genoplades via Micro USB eller Razers Chroma-muse-dockingstation. Den eneste reelle ulempe ved denne mus er, at dens form ikke er god, hvis du tilfældigvis er venstrehåndet.

  • 60 USD
  • 130 $
  • 54 % rabat

  Razers DeathAdder V2 Pro er en letvægts gamingmus, der er behagelig at bruge og er et godt trådløst alternativ til dens kablede modstykke med fem indbyggede profiler og en 20K DPI optisk sensor.

  • $60 hos Amazon
  • $60 hos GameStop
  • li>

  Relateret

  Den bedste kablede eller trådløse gamingmus, du kan købe

  Mere fantastisk tilbud, der sker nu

  • The Epic Game Store har officielt skudt sit forårsudsalg i gang, som løber indtil den 7. april. Hvis du leder efter flere titler at tilføje til din skambunke, er der masser af fantastiske spil til salg i øjeblikket. Et par af højdepunkterne inkluderer Boyfriend Dungeon for $15,99 (normalt $19,99), Watch Dogs: Legion og Assassin's Creed: Valhalla for $40,69 (normalt $109,99) og Hot Wheels Unleashed for $29,99 (normalt $49,99).
  • Oprindeligt $199,99, du kan i øjeblikket få fat i et par Sonys støjreducerende WH-CH710N fra eBay for kun $42,49, når du betaler med kampagnekoden SHOPREFURB15.
  • Hvem kunne ikke bruge en massage i disse dage? Du kan finde ud af disse knob med denne rabat på Theragun Mini hos Amazon. Normalt 199,99 USD kan du købe den afstressende beskedpistol på størrelse med en halv liter for kun 159,99 USD – den bedste pris til dato – i sort, rød eller brun.
  • Begge konfigurationer af entry-level 2021 iPad er i øjeblikket til salg hos Walmart. Den 256 GB, Wi-Fi-udstyrede model er nedsat til kun $429 ($50 rabat), mens dens 64GB variant er til salg for $309 ($20 rabat).

  Bare en ting mere!

  Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

  E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner