Googling af 'March Madness' er stadig som standard til mænds spil

0
190

Sweet Sixteen kampe i dette års March Madness tipper i aften og i morgen – alle spændende kampe (som de regerende nationale mestre Stanford vs. Maryland) og en, der kommer til at være dybt stressende for mig personligt (Connecticut vs. Indiana – go Huskies).

Du ville dog blive tilgivet for at tro, at spillene startede i går. Når dette skrives, trækker søgningen efter “sweet sixteen march madness” en tidsplan op for mændenes turnering, som havde den runde start i går. Kvindernes kampe er henvist til et bånd i bunden.

Dette er første år, at kvindernes college-basketturnering er i stand til at bruge den højprofilerede March Madness-branding. Ændringen kom efter et tumult over de pinligt ulige forhold ved sidste års kvindekampe og endnu et par måneder brugt på at fremhæve de mange, mange måder, hvorpå NCAA har svigtet sine kvindelige atleter. Det burde være et år til at rette op på nogle af fejlene i de tidligere gentagelser af turneringen og at sætte kvindernes spil på lige fod, det har fortjent i lang tid.

Men tingene er stadig ikke fanget på Google. Da jeg søgte efter “March Madness” i Google, var det første, der dukkede op, en boks med tidsplanen for mændenes turnering. Sidebjælken til højre er også til mændenes turnering. Rul ned, og der er resultatbåndet for kvindernes kampe, men ingen rigtige links til mere information. “College basketball championship” trækker også kun mændenes kampe op.

Google talsmand Ned Adriance sagde i en erklæring til The Verge, at søgning tager ting som trendsøgninger og spilletider i betragtning, når den forsøger at forstå, hvilke hold eller spil folk leder efter, og at Google har lavet forbedringer omkring March Madness. “Når folk kommer til Search for at finde information om kvinders sportsgrene og primært finde detaljer om herrehold, ved vi, at det ikke er en god oplevelse,” sagde han.

Et skærmbillede taget den 25. marts.

Det er en frustrerende oplevelse for sportsreporter Claire Watkins, som skriver nyhedsbrevet for Just Women's Sports og også primært ser mænds resultater dukke op i sine søgeresultater. Båndet klistret på til bunden af ​​herreturneringsboksen indeholder ikke vigtige detaljer eller links til kvinders spil. Hvis hun vil have den detaljerede informationsboks til kvindeturneringen, skal hun specifikt tilføje “kvinder” for alle March Madness-søgninger.

“Jeg vil aldrig igen skrive 'kvinder' i slutningen af ​​en søgning,” tweetede Watkins.

Det samme sker, når jeg søger efter andre sportsgrene ved at bruge angiveligt kønsneutrale søgetermer: Champions League (som har både mænds og kvinders iterationer), US Soccer (som har et dame- og herrehold, og kvindeholdet er langt mere succesrigt) . For begge er mændenes tidsplan oppe først. Watkins fortalte mig, at hendes søgninger efter ting som “Notre Dame ACC” korrekt finder ud af, at hun leder efter information om basketball – men giver hende resultater for herreholdet.

Adriance sagde, at det nogle gange er svært for Google Søg for at adskille sportsoplysninger af andre årsager end køn (som når flere sportshold har det samme navn), og at nogle gange kommer kvindernes iteration af en sport først (som ved søgninger efter gymnastik- eller beachvolleyhold). Søgning henter også resultater baseret på udbredelsen af ​​en type indhold online – så hvis der er mere “relevant, rettidig og højkvalitetsmedie”-dækning af en herresport, kan det påvirke søgeresultaterne. “Når det er sagt, når det kommer til vores sportsfunktioner, er det noget, vi aktivt arbejder på at forbedre,” sagde han.

Det er frustrerende at se noget som Google komme med argumentet om, at de måske ikke viser kvindesport, fordi der måske ikke er så meget information tilgængelig om dem. Kvindesport forsøger stadig at ryste årtier af sig med at blive underbudt af organisationer som NCAA og underinvesteret i af netværk og medier. Det er et valg at følge den grundlæggende nedprioritering i stedet for at tage aktive skridt for at modvirke den. Interesse og seertal følger af tv-netværks og tech-virksomheders valg omkring, hvad de skal promovere. Når disse grupper investerer ordentligt i og promoverer kvindernes spil, behandler det som et produkt i sig selv snarere end et andenrangs emne, ser folk til.

Google-søgning gør dette godt med tennis – søgning efter en turnering genererer en resultatboks med mulighed for at skifte mellem mænds og kvinders matchups, og det er nemt at finde det, du leder efter. Adriance sagde ikke, om det var en overvejelse for March Madness.

Personligt synes jeg, det ville være sjovt bare at bytte rundt på tingene og få March Madness til kun at trække kvinders sport op og tvinge til. folk til at skrive “mænds”, hvis det er den turnering, de vil finde. Men jeg nøjes med bare ikke at skulle skrive “kvinder”. Når jeg søger efter basketball i denne måned, burde de spil, jeg er interesseret i, ikke have brug for den kvalifikation.