Bloodborne Kart er et nyt fanprojekt fra skaberne af PSX-demake

0
201

Bloodbornes syvende jubilæum var tidligere på ugen, og selvom FromSoftware lader fans sygne uden en pc-port, fortsætter Lilith Walther – skaberen af ​​den populære Bloodborne PSX-demake – med at holde fællesskabet fodret, vandet og elsket med sit nye fanprojekt: Bloodborne Kart.

Bloodborne Kart ser ud til at være præcis, hvad navnet antyder: en Bloodborne kart racer. Den har den samme grafik og overordnede stemning som PSX-fremstillingen, men i stedet for at fælde modbydelige bæster, vil Hunter nu få mulighed for at strejfe rundt i gaderne i Yharnam og muligvis videre på en sød motorcykel. Jeg håber, at der vil være mulighed for at kæmpe mod mine favoritter som Father Gascoigne, Micolash og Gehrman, såvel som nogle af Bloodbornes mindre humanoide beboere som … hvorfor fanden ikke, Orphan of Kos. Det er Bloodborne Kart – der er ingen regler. Musikken på titelskærmen – lavet af Evelyn Lark, som også komponerede musikken til Bloodborne PSX – er allerede en certificeret bop.

Som hun gjorde med Bloodborne PSX , vil Walther levere daglige udviklingsopdateringer på sin Twitter-side, og give gode tips til fremstillingen af ​​sådan et uventet, men lige til tiden projekt.

Ifølge Walther er der ingen fast udgivelsesdato på Bloodborne Kart, der angiver, at den “udkommer, så snart den er klar.” Tag dig god tid – vi ved alle, at den sandsynligvis kommer ud før Bloodborne PC-porten alligevel.