The Verges foretrukne kæledyrsteknologi

0
257

Hvis du har et kæledyr, har du sandsynligvis noget sejt, som du bruger til enten at fodre kæledyret, more kæledyret, se på kæledyret, spore kæledyret eller rejse med kæledyret. Nå, folkene her på The Verge er ikke anderledes: mange har dyrekammerater, som de fodrer, forkæler, bekymrer sig om – endda er besat af – og nyder fuldstændig.

Vi bad vores kolleger om at fortælle os om nogle af de teknologiske (og ikke-så-teknologiske) gadgets, som de bruger til at holde deres kæledyr rene, fodrede og morede – sammen med portrætter af de meget elskede hunde og katte. Vi har nogle fantastiske billeder at vise dig. God fornøjelse.

Aslan

Mitchell Clark, nyhedsskribent

Katten Aslan Aslan-foto af Mitchell Clark/The Verge

Vi har den WOPET automatiske feederefter vores dyrlæge informerede os om, at vores kat Aslan havde brug for en kitty-fedtsugning. Vi havde ladet ham spise, når som helst han ville ud af en tyngdekraftføder, men han havde tydeligvis ikke nok selvkontrol til det – og jeg havde ikke viljestyrken til at fodre ham efter en fastlagt tidsplan (eller, hvis jeg' jeg er ærlig, for ikke at give ham lidt ekstra, når han kigger op på mig med sit søde lille ansigt). WOPET løste det problem ved at udskænke hans mad fire gange om dagen med faste mængder, og sikre mig, at jeg ved præcis, hvor meget han spiser uden egentlig at skulle vågne op for at give ham sin midnatssnack. Det er også skønt, når vi tager på ferie.

Lige så vigtigt er det, at den ikke har en app eller Wi-Fi eller noget, der en dag vil blive “ikke-understøttet”, hvilket gør min feeder til en mursten. Den har bare knapper på toppen, som jeg kan bruge til at indstille, hvor ofte min kat bliver fodret, og hvor meget mad, der skal gives til hvert måltid. (Selvom du er typen, der vil have din foderautomat til at oprette forbindelse til internettet, laver WOPET en version med en app og et indbygget kamera, selvom jeg ikke kan tale om kvaliteten af ​​disse funktioner.)

WOPET automatisk foder til kæledyr

 • 80 USD

Programmerbar foderautomat til katte og hunde.

 • $80 hos Amazon

ChomChom kæledyrshårfjernerer en ekstraordinær enkel enhed – det er dybest set et par stykker plastik, stof og gummi. Men gennem noget mørk magi er det bedre til at få kattehår fra sofaen, kattetræet og andet polstring end selv de klæbemiddelfyldte fnugruller (selvom de stadig er overlegne, hvis det, du prøver at fjerne kæledyret, er dig selv) . Jeg ville forklare mere, men ærligt talt tror jeg, at ChomChom bedst kan forklares med denne gif:

ChomChom kæledyrshårfjernerChomChom kæledyrshårfjerner ChomChom kæledyrshårfjerner Gif af Mitchell Clark/The Verge

Jeg ved, at jeg udvider definitionen af ​​”tech” her, men jeg var bare nødt til at dele ChomChom, fordi første gang jeg så nogen bruge den, faldt min kæbe. Jeg håber, det kan ændre dit liv, ligesom det gjorde mit. (Bemærk: så vidt jeg kan se, er Limited Cat-udgaven ChomChom, som jeg betalte ekstra for, 0 procent mere funktionel end den almindelige. Det var dog stadig det værd.)

ChomChom Pet Hårfjerner

 • 27 USD
 • 35 USD
 • 23 % rabat

Genanvendelig katte- og hundehårfjerner.

 • 27 $ hos Amazon

Jeeves< /strong>

Elizabeth Lopatto, viceredaktør

Jeeves the cat Jeeves Foto af Liz Lopatto/The Verge

Jeeves elsker at være på kontoret sammen med mig, mens jeg arbejder. (Jeg går ud fra, at hun overvåger.) For at gøre hende mere hyggelig, fik jeg hende denne fuzzy katteseng. Først var hun bange for det – hun er ekstremt genert over for nye mennesker og genstande – men nu, et år senere, er det hendes foretrukne sted at sidde, som ikke er mit skød. Normalt tilbringer hun eftermiddagen i det.

Bedste venner af Sheri hunde- og katteseng

 • 35 USD

Boligende donut lodne seng til katte og hunde.

 • $35 hos Amazon

Så min kæreste kom hjem fra Costco en dag – ildevarslende start på sætningen, jeg ved det – og sagde, at han havde “skaffet mig en gave.” Så indrømmede han, at han havde givet katten en gave. Så sagde han, at vi alle kunne bruge det. Det gør vi. Det er et elektrisk tæppe, og Jeeves elsker det. (Det er også fantastisk, hvis din ryg eller nakke gør ondt.) Ved du, hvordan katte elsker at ligge på varmeriste? Hun dropper varmeristen for dette, fordi jeg tror, ​​det nok er mere behageligt, og det betyder også, at hun kommer til at putte sine mennesker.

Brookstone Heated Throw
 • 37 USD

Elektrisk tæppe med one-touch indbygget fjernbetjening.

 • $37 hos Costco

Trico og Kaiser

Adi Robertson, senior reporter

Cats Trico and Kaiser Trico og Kaiser Foto af Adi Robertson/The Verge

Skoon'ssalgsargument er, at det er lavet af diatoméjord – som i, det er en bogstavelig talt pose med bløde sten. Jeg kan ikke forklare, hvad der gør disse sten i stand til næsten fuldstændigt at fjerne lugte og stoppe mine skraldemonstre i at spore støv rundt i lejligheden bedre end noget normalt affald, jeg nogensinde har prøvet. (Det er angiveligt også miljøvenligt, hvad med “at være en pose sten”, men jeg kan ikke empirisk bevidne det.) Min mand omtaler det som “et videnskabsmirakel”, og det er jeg ikke vil være uenig.

Skoon kattegrus

 • 28 USD

Absorberende kattegrus lavet af kiselalgersten.

 • $28 hos Amazon
 • $28 hos Petco

Trudee

Kaitlin Hatton, senior manager for sociale medier

Trudee the dog Trudee Foto af Kaitlin Hatton/The Verge

Trudee, ellers kendt som My Boss, er notorisk insisterende på at være i fokus for min opmærksomhed. På ethvert givet tidspunkt har hun 20 legetøj spredt rundt i min lejlighed, men hun vil ikke lege med dem, medmindre jeg holder øje med hende. Som bogstaveligt talt, ingen distraktioner, sidde inden for fod fra hende, bare stirre på hende og tygge på hendes legetøj i timevis.

Forstå mig ikke forkert – jeg elsker at stirre på min hund , men hun får ikke den berigelse, hun fortjener, når hendes aktivitetsniveau er knyttet direkte til min evne til at give hende udelt opmærksomhed. Det vil sige, indtil jeg købte Pet Fit For Life Plys Wand. Den har et stykke legetøj fastgjort til et langt, tygbart reb, der er ophængt i en metalstang. Nu kaster jeg ikke kun legetøjet rundt i rummet fra min sofa, men Trudee er også så distraheret ved at jagte det, hun lægger ikke mærke til, hvis jeg ikke har direkte øjenkontakt. Det er en win-win.

Pet Fit for Life Plysstav

< ul class="c-product-card__main-price-list">

 • 11 USD
 • 14 USD
 • 22 % rabat
 • Plys ænder, knirkende hundelegetøj.

  • 11 $ hos Amazon
  • $11 hos Chewy

  Ned and Olive

  Sarah Smithers, senior redaktionel koordinator

  Dogs Ned and Olive Ned og Olive Foto af Sarah Smithers/The Verge

  Min mand og jeg har to mellemstore hunde ved navn Ned og Olive.

  Jeg kunne blive ved og ved om deres positive egenskaber, men i stedet vil jeg fokusere på det ene negative, som de deler: de er gående hårbolde. Jeg ved ikke, hvordan to dyr overhovedet kan fælde så meget, som de gør. Det er lige meget hvilken årstid det er – hver dag mister de nok hår til at lave en helt ny hund.

  Jeg hiver min gigantiske støvsuger ud mindst to gange om ugen i et forsøg på at holde mine gulve så pelsfrie som muligt. Men fem minutter efter, at jeg har lagt det væk, ruller endnu en hundehår tumbleweed hen over hårdttræet.

  Det er her min Shark Cordless Pet Perfect håndholdte støvsugerkommer i. Den er trådløs og vejer omkring 15 pund mindre end min almindelige støvsuger, hvilket gør det til en leg at rydde op mellem regelmæssige planlagte rengøringssessioner. Hver aften bruger jeg to minutter på at gå rundt i min stue og bare suge hårbolde op (eller fyld fra myrdet legetøj) efter behov. Selvfølgelig er den ikke god til at få håret ud af vores tæpper, men det holder helt sikkert trægulvene pæne nok. Og som en ekstra bonus er det ikke halvt så højt som et normalt vakuum, hvilket betyder, at Ned ikke gemmer sig for det, og Olive forsøger ikke at angribe det.

  100px) height=

  Shark Cordless Pet Perfect håndholdt støvsuger

  • 49 USD

  Kraftfuld ledningsfri støvsuger opsamler dyrehår fra forskellige overflader.

  • 49 USD hos Walmart

  Bill og Ted

  Alice Newcome-Beill, handelsskribent

  Katte Ted og Bill Ted og Bill Photo af Alice Newcome-Beill/The Verge

  Katte er en matematisk nysgerrighed: du vil have en, og du ender med at få to hjem. Du har to, og alligevel producerer de nok afføring til tre. Da min partner og jeg ledte efter en ny kattekammerat, regnede vi ikke med at få to hjem, men den dynamiske duo kendt som Bill & Ted er et uadskilleligt par. Misforstå mig ikke – de er søde, yndige, men nogle gange modbydelige skabninger. Efter at have brugt en uge eller deromkring på at tømme deres fælles affaldsboks på en tilsyneladende konstant basis, vidste jeg, at vi havde brug for en form for automatiseret løsning. Selvom der er masser af automatiske affaldskasser på markedet, er der kun én Kuld-Robot. Dette ukonventionelle, men kloge stykke ingeniørarbejde er langt den mest elegante løsning, jeg har set, for at holde en affaldskasse fri for pølse.

  Det centrale rum i Litter-Robot roterer på plads for at sigte affald ud og afsætte klumper i en pose, der er i en skuffe i bunden af ​​affaldsrobotten. For vores to cirka to-årige katte tømmer vi skraldespanden cirka en gang om ugen. Litter-Roboten er desuden udstyret med en tryksensor, så den cykler aldrig, mens en kat bruger den, og den har et LED-lys, der holder den oplyst i mørke områder, hvis din kat har problemer med synet. Du kan programmere, hvor ofte du vil have Litter-Roboten til at cykle og kan endda programmere en søvnperiode, så den ikke cykler midt om natten. Jeg troede aldrig, at jeg ville diskutere livskvalitetsfunktioner for en kattebakke, men her er vi.

  Connect-serien tilbyder mange af de samme funktioner som standardmodellen, men bruger en app til at give dig mulighed for at cykle enheden på afstand og spore din kats badeværelsesvaner. Litter-Robot 3 er bestemt dyrere, men er en af ​​de bedste investeringer, jeg har foretaget for mine katte, og ærligt talt bør enhver, der ejer mere end én kat, overveje at eje en.

  L itter-Robot 3 Connect

  • 549 $

  WiFi-aktiveret automatisk selvrensende kattebakke til katte.

  • 549 USD hos Litter-Robot
  • 549 $ hos Chewy

  Olivia og Mozart

  Helen Havlak, udgiver

  Olivia the cat Olivia Foto af Helen Havlak/The Verge
  Katten Mozart Mozart Foto af Helen Havlak/The Verge

  Vores kat Olivia (vi har også en stedkat ved navn Mozart) er et glubende udyr, der elsker tørfoder så meget, at hun nogle gange spiser for hurtigt og derefter kaster op . Indtast denne Catit slow feeder, som består af fem plastikkopper i en holder. Du fordeler maden mellem hver kop, og så skal din kat fiske maden ud med poterne for at kunne spise. Dette sænker spisetiden betydeligt, og jeg kan godt lide at tro, at det giver vores kat lidt ekstra fysisk og mental motion.

  Det kan være lidt rodet – hun smider nogle gange mad og skal så jagt den ned – så placer den ikke i et område med stor færdsel. Men i forhold til andre slow feeders kan jeg godt lide, at du kan skille den ad og køre de enkelte madkopper igennem din opvaskemaskine, når den skal rengøres.

  Catit Senses 2.0 slow cat feeder

  • 15 USD
  • 20 USD
  • 26 % rabat

  Slow feeder for katte designet til at hjælpe kæledyr med at spise i et sundere tempo.

  • $15 hos Amazon
  • $15 hos Chewy

  Denne keramiske kæledyrsfontæneer lidt dyr, men i modsætning til andre springvand, vi har prøvet, er den helt lydløs. Det betyder, at du kan placere den i dit soveværelse eller badeværelse uden at skulle lytte til en uophørlig gurlen eller snurren fra en motor. Dette var et stort problem med vores gamle, selv efter at vi tilføjede sten for at forsøge at minimere sprøjtende lyde. Det er også ekstremt nemt at rengøre: toppen løfter sig, pumpen løftes op, og du kan hurtigt sæbe den ned med varmt vand. Vi gider ikke købe deres udskiftelige kulfiltre; vi starter bare med filtreret vand og renser regelmæssigt.

  Vigtigst af alt, vores kat elsker det – hvilket er særligt vigtigt, da hun også elsker tørfoder!

  PetSafe Creekside Keramisk Pet Fountain

  • 60 USD
  • 75 USD
  • < li class="c-product-card__main-price-percentage-off"> 21 % rabat

  Stille kæledyrsfontæne med 60 ounce vandkapacitet.

  • 60 USD hos Amazon
  • 60 USD hos Chewy
  • li>

  Hvis du elsker din kat, men også elsker dine møbler, så gør dig selv en tjeneste og køb et par katteskrabere i pap. Vores kat elsker dem langt mere end noget fancy kattetræ og er stort set holdt op med at klø vores sofa. Vi får flere måneders brug af hver enkelt, især da de er reversible. For ekstra nuttethed kan du endda kaste dig over et formet som et skateboard.

  Amznova Durable Flat Cardboard Cat Scratcher

  • 15 USD

  Bølgepap katteskraber.

  • 15 USD hos Amazon

  Oscar og Pouncey

  Antonio G. Di Benedetto, handelsskribent

  Katte Antonio G. Di Benedetto Oscar og Pouncey Foto af Antonio G. Di Benedetto/The Verge

  Vi har to katte, Pouncey og Oscar, som altid har delt et kuld boks. Oscar, den yngre, er ret rodet – hopper ud af kassen med hensynsløs opgivelse og spreder affald over det hele. Vi havde oprindeligt en overdækket boks for lidt at omgå dette, men sidste år valgte vi en dyr selvrensende enfor at holde tingene mere ryddelige (den var til salg for lidt mere end $400 dengang). Ligesom meget smart hjemmeteknologi er det fremragende på nogle måder og dumt på andre.

  Jeg elsker, at jeg ikke længere øser affald hver dag, og hvis vi nogensinde tager på tur, behøver vi ikke bede venner eller familie om at klare afføringspligter ud over fodring. Men det er en velsignelse og en forbandelse, for hvis jeg ikke tømmer skraldespanden til tiden, hober det sig for højt op. Har du nogensinde prøvet at åbne en propfyldt køkkenskuffe med en slev stikker op i den? Kender du den følelse af frustration, når den rammer toppen af ​​rammen, og skuffen sidder fast? Forestil dig det, men i stedet er det sammenklumpet kattetiss, der smører sig hen over undersiden, når du trækker det ud. Ja, ikke ideelt. Så det klarer de daglige pligter, men det holder mig på planen, ellers ender jeg håndledsdybt i de andre doodies.

  Petkit Pura X selvrensende kattebakke

  • 479 USD
  • 799 USD
  • 41 % rabat

  Automatisk kattebakke med flere sensorer for at holde tingene pæne og lugtfrie.

  • 479 $ hos Amazon

  Gus og Smokey

  Jennifer Pattison Tuohy, anmelder

  Gus the dog and Smokey the cat Gus og Smokey Photo af Jennifer Pattison Tuohy/The Verge

  Som hvalp var min Wirehaired Pointing Griffon, Gus, den fuldendte flugtkunstner. Han kunne springe vores fem fod høje hegn i en enkelt binding, og det ville han ofte, hvis en hund, et egern eller et blad tilfældigvis fangede hans øje. Whistle Go Explore-placeringssporingen reddede hans lodne numse et par gange, og gjorde os først opmærksom på hans eskapade (når enheden afbryder forbindelsen til dit Wi-Fi, får du en advarsel), og hjalp os derefter med at spore ham. med sit GPS-lokaliseringsværktøj.

  Efterhånden som han er blevet ældre og mere doven, har det været et nyttigt værktøj til at sikre, at han får nok motion. I det væsentlige en Fitbit til kæledyr, fortæller Whistle Go os, hvor mange skridt han har taget, og hvor mange kalorier han har forbrændt. Den har også nogle pæne sundhedsfunktioner om bord takket være et accelerometer, der kan holde styr på, hvor meget han drikker, slikker, klør og sover. Disse oplysninger hjalp os faktisk med at indse, at den stakkels dreng har frygtelige sæsonbestemte allergier, og han er nu på et dagligt Zyrtec-regime og er meget gladere for det.

  Whistle Go Udforsk hundesporing

  • 94 USD

  Opsæt advarsler og spor hurtigt dit kæledyr; overvåg også dit kæledyrs daglige aktivitet.

  • 94 USD hos Amazon
  • 94 USD hos Chewu

  Jeg kunne ikke leve uden mine automatiske foderautomater. Jeg har i alt 14 munde at mætte i min husstand – en hund, en kat, syv høns, en kanin, to børn og en mand. At sikre, at alle får det, de har brug for, når de har brug for det, kunne være et fuldtidsjob. At være i stand til at uddelegere fodring af hunden og katten til to separate PetSafe foderautomater betyder to færre munde for mig at bekymre mig om.

  I PetSafe-appen kan jeg programmere, hvor mange måltider de får hver dag, og hvornår de får mad, plus bestemme, hvor stor hver portion er – meget nyttigt nu, hvor min hvalp på 74 pund Gus er på en diæt instrueret af dyrlægen. Katten, Smokey, har sin foderautomat oppe på et bord, så Gus ikke sniger nogen ekstra portioner ind (der er nogle foderautomater, der kan genkende dit kæledyr baseret på deres chip, men bordet virker også!). Hvis nogen har brug for en snack, kan jeg bare trykke på knappen på foderautomaten, og de får lidt ekstra, eller jeg kan bede Alexa om at udlevere en bestemt mængde. Det er den slags håndfri bekvemmelighed, der gør det smarte hjem så nyttigt.

  PetSafe Smart Feed automatisk foder til kæledyr

  • 130 USD
  • 150 USD
  • < li class="c-product-card__main-price-percentage-off"> 14 % rabat

  Uddeler den rigtige mængde mad til dit kæledyr; kan styres via smartphone eller Alexa.

  • 130 $ hos Amazon
  • 150 $ hos Petco