Sådan kører du Geekbench på din telefon eller pc

0
286

I de næste par uger viser vi dig, hvordan du kører forskellige almindeligt anvendte benchmarks på din pc. Anmeldere som mig selv finder disse meget nyttige til at sammenligne bærbare computere, vi tester, med hinanden. Men du behøver ikke at stole på os – du kan nemt køre disse benchmarks selv på din egen pc. Geekbench er en af ​​de nemmeste og hurtigste at køre og vil vise dig, hvordan din enhed klarer sig i forhold til konkurrenterne på nogle få nøgleområder.

Relateret

Sådan kører du Cinebench for at teste din pc

Inden for Geekbench 5 (den seneste udgivelse) er der et par forskellige tests, du kan køre. Geekbench CPU måler din processors ydeevne og simulerer både single-core og multi-core brugsscenarier. Når testen er afsluttet, får du både en single-core og en multi-core score. Geekbench Compute evaluerer derimod GPU-ydeevne og simulerer arbejdsbelastninger som billedbehandling, computersyn og maskinlæring. Tilsammen kan disse tre scoringer give dig en idé om, hvor din enhed er stærk, og hvor den er svag.

Geekbench har også en offentlig database kaldet Geekbench Browser, hvor resultaterne automatisk uploades. Du kan se igennem her for at se, hvordan dine resultater er sammenlignet med det generelle felt.

Bemærk, at for at kunne køre Geekbench, skal din enhed opfylde følgende krav:

 • Mac-brugere: < /strong>macOS 10.13.5 eller nyere, mindst 2 GB RAM, Intel Core 2 Duo eller nyere
 • Windows-brugere: Windows 10 (64-bit) eller nyere , mindst 2 GB RAM, Intel Pentium 4 eller nyere
 • Linux-brugere: Ubuntu 16.04 LTS (64-bit) eller nyere, mindst 2 GB RAM , Intel Pentium 4 eller nyere
 • Android-brugere: Android 7.0 eller nyere
 • iPhone-brugere< /strong>: iOS 12.0 eller nyere

Når du har kontrolleret, at din enhed er kvalificeret, kan du se her, hvordan du downloader Geekbench 5:

 • Gå til Geekbenchs websted
 • Find den passende version til den software, du kører
 • Din download bør begynde, så snart du klikker på knappen
Et skærmbillede af Geekbench 5-downloadskærmen. Du har muligheder.
Et skærmbillede af Geekbench 5's hjemmeside. Gennemgå nogle krav, mens du venter på download.

Åbn Geekbench:

 • Pak zip-filen ud, og klik på ikonet med briller og et blåt/grønt søjlediagram
 • Hvis du har en licens, skal du indtaste den, når du bliver bedt om det – hvis ikke, klik på Senere for at køre den gratis version
 • Vælg den test, du vil køre, i venstre side. Klik på Kør benchmark

Sørg for, at din enhed er tilsluttet strøm, at alle strøm- og afkølingsindstillinger er maksimalt ude, og at der ikke er andre programmer kører, før du begynder testen.

Hvis du ikke har købt en Geekbench-licens, kan du stadig køre den gratis version af Geekbench og få de samme resultater. Den gratis version kræver dog en internetforbindelse og kan ikke køres offline. Det vil også automatisk uploade dine testresultater til Geekbench-browseren, når din test er færdig. Det betyder, at hvis du er en anmelder, der tester uudgivne enheder, eller du bare ikke ønsker, at dine resultater skal offentliggøres, skal du købe en licens.

Et skærmbillede af Geekbench 5-appens startskærm. Sørg for, at den rigtige CPU-arkitektur er valgt.

Et skærmbillede af en Geekbench Compute-test i gang. Som jeg sagde, ikke spændende.

Geekbench vil tage det herfra – læn dig tilbage og se testkørslen. Begge test er meget hurtige og bør kun tage et par minutter at køre. Dine resultater vil dukke op, når de er færdige.

Når du har dine resultater, er du velkommen til at dykke ned i Geekbench-databasen til den test, du kørte, for at se, hvordan den hænger sammen. Der er også leaderboards, hvor du kan se topscore gennem tidene (inklusive nogle virkelig vilde maskiner).