TikTok tester en 'Watch History', så du endelig kan finde den video, du så

0
138

TikTok ser ud til at teste en ny afspilningshistorik-funktion, der burde redde dig fra den mentale kvaler ved at forsøge at finde den video, du kunne have svoret, du har gemt, som rapporteret af TechCrunch. Det ser ud til, at TikTok endelig kan give os en ligetil måde at gennemse en løbende liste over de videoer, vi har set på appen.

Sociale mediekonsulent Matt Navarra retweetede resultater fra Twitter-bruger Hammod Åh, hvem afdækker ofte kommende funktioner på forskellige sociale platforme. Ohs skærmbillede angiver, at “Afspilningshistorik”-indstillingen vises under overskriften “Indhold og aktivitet” i dine indstillinger.

Der er stadig ikke mange detaljer om, hvordan siden Afspilningshistorik vil se ud. synes godt om, eller hvordan det vil kompilere dine tidligere sete videoer. The Verge kontaktede TikTok om den potentielle funktion, men hørte ikke med det samme.

Fraværet af en visningshistorikknap har fået de fleste af os til at søge efter løsninger – og mens der er er nogle, er de ikke nær så simple som bare at trykke på en Watch History-knap. En proces involverer filtrering af dine søgeresultater efter videoer, du har set, mens en anden kræver, at du downloader alle dine TikTok-data bare for at finde en enkelt video. Hvis TikTok kommer igennem med denne funktion, burde det spare os alle for en masse tid.