YouTube TV tester surroundlyd på Android TV, Google TV og Roku

0
143

YouTube TV tester understøttelse af Dolby 5.1-surroundlyd på Google TV, Android TV og Roku-enheder. I et tweet sagde platformen, at 5.1-lyd vil “starte på disse enheder næste gang”, hvis “alt kører glat” under testen.

Hvis du håbede på at få surroundlyd, mens du ser YouTube TV på dit Apple TV, Fire TV, Xbox eller PlayStation, men du bliver nødt til at vente lidt længere. Platformen siger, at den stadig arbejder “internt og med partnere” for at få 5.1-support på disse platforme.

YouTube TV understøtter i øjeblikket 5.1 surround sound på Samsung, LG og Vizio tv'er samt på traditionelle Chromecast streamingenheder. For at det kan fungere, skal du bruge Cobalt version 20 eller nyere, som du kan tjekke ved at vælge dit profilbillede i YouTube TV-appen, klikke på Om og derefter trykke på Appversion. Det kræver også et højttalersystem, der understøtter 5.1-lyd.

I juni sidste år annoncerede YouTube TV, at det ville bringe 5.1-surroundlyd til “udvalgte enheder”. Det ser ud til, at tjenesten holder sit løfte, selvom det tager en del tid at rulle den længe ventede funktion ud.