Devialets $2.400 Atmos soundbar har en kugle, du kan dreje

0
121

Devialet annoncerede i dag Dione, en $2.400 Dolby Atmos 5.1.2 soundbar med indbyggede subwoofere og en central “ORB” højttaler, der kan rotere afhængigt af soundbarens installerede position (via Gizmodo). Det franske lydfirma kalder det den “ultimate alt-i-én soundbar”, da den helt giver afkald på satellithøjttalere til fordel for en virtuel surround-løsning og har indbyggede subwoofere.

Støpt ind i den tre tommer tykke profil af Dione er 17 drivere: otte af dem fungerer som subwoofere, yderligere otte til fuld-range lyd og en center driver inde i den roterbare kugle. Dione rummer også et gyroskop, der automatisk vil korrigere lydretningen, uanset om du monterer soundbaren eller lægger den fladt – det er ikke nødvendigt at foretage den justering via dens mobilapp.

Kuglen er ret karakteristisk. Billede: Devialet

En ting, der ikke er automatisk, er selve kuglen. For at rette den centrale højttaler i den rigtige retning, skal du manuelt dreje kuglen med din hånd. Ja, hvor futuristisk den end ser ud, er kuglen ikke motoriseret, hvilket er en nederdel, da soundbars som Vizio Elevate har motorer til at omdirigere lyd. Udover at omorientere centerhøjttaleren, fungerer kuglen som en visuel distinktion, der matcher Devialets andre produkter, såsom dens pæreformede Phantom-højttalere.

Relateret

bedste soundbars at købe i 2022

Få mening med nye tv-funktioner i 2022

Diones hovedkrav på berømmelse er dens proprietære chipsetteknologi med funktioner som den energibesparende ADH (Analog Digital Hybrid) forstærkerchip inkluderet i virksomhedens Phantom-højttalere. Den nye soundbar tilføjer en “Space”-funktion, der kan opskalere stereolyd til virtuelle 5.1.2-lydkanaler og inkluderer ADE (Advanced Dimensional Experience), som forbedrer 3D-fordybelseseffekten ved hjælp af lydstråleformning.

Port-mæssigt har Dione én HDMI 2.1 eARC-port (med CEC), Ethernet, optisk og AC-strømindgang i bunden. Soundbaren er også udstyret med Bluetooth 5.0 og Wi-Fi og kan streame lyd ved hjælp af AirPlay 2 og Spotify Connect.

Når den er vægmonteret, omorienterer Dione automatisk lyde. Center orb-højttaleren skal dog manuelt drejes 180 grader med uret. Billede: Devialet

Diones prispunkt stiller den op imod andre premium soundbars, inklusive Sennheiser Ambeo til $2.499,95 – som bærer et meget mere genkendeligt navn og understøtter Chromecast i modsætning til Devialets tilbud. Amebo får også en softwareopdatering, der matcher Diones AirPlay 2- og Spotify Connect-funktioner, plus Tidal-understøttelse. På papiret har Dione soundbaren dog fire flere drivere end Ambeo og kan fås for omkring 100 $ mindre.

Hvis du allerede er fan af Devialet, og hvordan dens produkter lyder , eller du virkelig bare vil have en vagt-lignende kugle i din stue, kan du forudbestille Dione soundbar i dag hos udvalgte forhandlere eller direkte fra virksomhedens hjemmeside.