Dell samarbejder med Tile for at hjælpe med at finde tabte penne

0
149

Dells nye stylus, Premier Rechargeable Active Pen, har et smart trick i ærmet, der gør den nemmere at finde, når den er forkert placeret. Den har indbygget søgeteknologi leveret af Tile, hvilket betyder, at du kan bruge objektsporingsfirmaets app til at få pennen til at summe og blinke dens LED-lys for at hjælpe dig med at finde den, når den er i nærheden. Hvis du mister den længere væk, siger Tile, at dens app vil være i stand til at vise dens sidst kendte placering og bruge dens netværk til at spore den.

Stylusen er Tiles seneste forsøg på at bygge sin sporingsteknologi ind i tredjepartsenheder. Det har arbejdet med Intel i et par år for at hjælpe med at spore mistede bærbare computere, og siger, at Tiles sporingsnetværk nu kan hjælpe med at finde kompatible HP-, MSI- og Fujitsu-pc'er. Dens sporingsteknologi kan også findes i hovedtelefoner fra Sennheiser og Skullcandy, wearables fra Fitbit og endda et hunde-id-mærke fra Qalo. Det er et supplement til Tiles kerneudvalg af selvstændige enheder, som sporer personlige ejendele som nøgler og tegnebøger.

Dells Premier genopladelige Active Pen sælges for 110 USD og kan købes nu. De penge giver dig en stylus med op til 40 dages driftstid på en enkelt opladning, og som kan genoplades til 80 procent over USB-C på 20 minutter. Der er ingen omtale af trådløs opladning på Dells produktside, men pennen kan magnetisk fastgøres til kompatible Dell 2-i-1 bærbare computere. Pennen har tre genvejsknapper og 4.096 niveauer af trykfølsomhed.