Se det første Halo-afsnit gratis på YouTube

0
147

Live-action Halo-showet på Paramount Plus er allerede i gang med sit andet afsnit i denne uge, men det første er nu tilgængeligt gratis på YouTube. Så længe du er i USA, kan du få adgang til det første afsnit af Halo på YouTube.

Halo-showet er intet som spillene, og Verge-videospilsreporter Ash Parrish, en selverkendt Halo lore-hobbyist, siger, at det “giver et langt mere overbevisende blik på Master Chief end noget andet, som spillene har gjort indtil nu.”

Halo har Pablo Schreiber fra American Gods i hovedrollerne som Master Chief, Natascha McElhone fra Californication som Dr. Halsey og Jen Taylor, stemmeskuespilleren for Cortana i Halo-spillene, som Master Chiefs AI-assistent. Showet er allerede blevet fornyet for en anden sæson, og debuterede på Paramount Plus den 24. marts.

Dette er ikke den første time streamingtjenester har forsøgt at lokke folk til abonnementer med gratis episoder på YouTube. Pilotafsnittet af Star Trek: Picard-serien dukkede op på YouTube for et par år siden, og Tuca & Berties første afsnit af sæson to er også gratis på YouTube.

Hvis du er interesseret i at tjekke det første afsnit af Halo-showet, har vi indlejret det ovenfor. Nye afsnit sendes ugentligt på Paramount Plus i USA, Canada og Australien, og Xbox Game Pass Ultimate-abonnenter kan drage fordel af et gratis 30-dages medlemskab af Paramount Plus.