Ubers årlige produktbegivenhed vil fokusere på rejser og bæredygtighed

0
125

Uber afholder sin årlige produktbegivenhed den 16. maj, hvor virksomheden vil fremvise nye produkter, opdateringer og funktioner med fokus på rejser og bæredygtighed.

Det bliver Ubers anden produktbegivenhed, efter sidste års “Go/Get 2021”-samling præsenterede et væld af meddelelser om pandemi, herunder muligheden for at bestille en vaccineaftale i Uber app. Andre funktioner inkluderede billeje, 30-dages vinduer til rejsereservationer og ture med flere stop.

“Vi er glade for at introducere vores seneste innovationer på Go/Get 2022,” sagde Ubers produktchef, Sundeep Jain, i en erklæring. “I takt med at verden bliver ved med at ændre sig, bliver Uber-teamet ved med at bygge produkter til at opfylde forbrugernes skiftende behov. Vi kan ikke vente med at dele, hvad der er næste gang.”

“Vi er glade for at introducere vores seneste innovationer på Go/Get 2022”

Årets begivenhed vil fokusere på rejser (lufthavnsture er Ubers brød og smør) og bæredygtighed. Sidste år købte Uber 50.000 Tesla-køretøjer til at leje til sine chauffører som en del af en ambitiøs plan om at elektrificere sin flåde i USA inden 2030.

Produktbegivenheden kommer som bilfirmaer og transport udbydere over hele verden kommer under regulatorisk pres for at udfase gasdrevne køretøjer til fordel for dem, der producerer nul-emissioner. Californien, det største bilmarked i USA, har indført regler for turfirmaer som Uber og Lyft, der kræver, at 90 procent af deres flåder skal være elektriske i 2030.

Levering er sandsynligvis også medvirke i meddelelserne. Mens Ubers ride-hailing-virksomhed har kæmpet for at komme sig efter pandemiens nedlukninger i 2020, er Uber Eats vokset med et hastigt klip. Reservationer for mad og andre leveringer i fjerde kvartal af 2021 voksede 33 procent år over år. Virksomhedens administrerende direktør, Dara Khosrowshahi, fortalte for nylig investorer, at Ubers leveringsforretning rapporterede sit første kvartalsvise overskud, inklusive levering i USA, og at “Uber Eats blev den hurtigst voksende leveringsaktør i Amerika.”