Samsungs M8 smarte 4K-skærm kommer med et gavekort på $100

0
108

Et af ugens bedste tilbud er på et produkt, der endnu ikke er udkommet. Hvis du forudbestiller Samsungs 32-tommer M8 4K smart-skærm, startende ved $699,99, inden den 17. april, får du en Samsung-kredit på $100, som du kan bruge til fremtidige køb. Bare en heads-up, dog, at den hvid-farvede model, der koster $699,99 i øjeblikket er indstillet til at levere i begyndelsen af ​​maj. Andre farver, som grøn og pink (som koster 30 USD mere) vil blive afsendt den 18. april. Der er en blå mulighed, men den er ikke tilgængelig for forudbestilling endnu.

M8-skærmen har nogle funktioner, som mange andre ikke har. Jeg skrev om dem alle her, men hvis du vil have den tynde, så kan den køre smart-tv-apps som Apple TV Plus, Netflix og mere, selvom du ikke har en computer eller streamingenhed til at forbinde til den . Hvis du tilslutter en mus og et tastatur til den, kan du også få adgang til Microsoft Office-apps. Derudover inkluderer det et webcam, der kan klikkes på toppen, som du kan bruge til videochat via Google Duo.

Samsung siger, at kreditten udløber den 31.12.2022, så husk, hvis det er en del af grunden til, at du køber dette.

Samsung M8 Smart Monitor

Samsung M8 smart-skærm

 • 700 USD

Samsungs seneste smartskærm, 32-tommer 4K M8, kommer i fire farver, og hver af dem har nogle ret seje tricks. De kan streame tv- og filmstreaming-apps, køre Microsoft Office-apps og mere. Den leveres med et vedhæftet webcam, så du også kan foretage Google Duo-videoopkald.

 • $700 hos Samsung

Microsofts lille, men dygtige Xbox Series S-konsol er $30 i rabat på den normale pris hos Newegg. Når du indtaster koden APRBRA338 ved kassen falder prisen fra $299,99 til $269,99 før skat. Vi har set lidt bedre tilbud før, men uanset om du er en nuværende eller potentiel Game Pass Ultimate-abonnent, er det som at få to måneder gratis.

For det tilfælde, at du var det. Ikke klar over, at Series S er lillesøskende til Series X, og dens funktioner og kraft er, forudsigeligt, mindre. Det mangler især et diskdrev, og det er rettet mod høje billedhastigheder ved mindre end 4K-opløsning. Så det er ikke den rigtige konsol til en mere kræsen gamer, der har brug for klassens bedste ydeevne. Men det kunne være den perfekte enhed til en person, der har brug for en streaming-enhed-møder-konsol.

Microsoft Xbox Series S

 • 270 USD
 • 300 USD
 • 10 % rabat

Xbox Series S er langt mindre end den 4K-kompatible Xbox Series X, men den kan stadig tackle de samme digitale spil – dog med 2560 x 1440 QHD-opløsning. Takket være ekspansiv bagudkompatibilitet spiller den også originale Xbox-, Xbox 360- og Xbox One-spil.

 • 270 USD hos Newegg

Hvis du er Costco-medlem, kan du købe Apples HomePod Mini i hvid, blå, gul eller mellemgrå for 79,99 USD, hvilket er 20 USD i rabat detailprisen. Dette er i samme boldgade som den laveste pris, vi har set endnu, selvom det ikke er så godt for ikke-medlemmer. Du kan tjekke ud uden et Costco-medlemskab, men det vil tilføje $4,75 (fem procent af prisen) til dit samlede beløb.

Mens HomePod Mini har mindre lyd end den større (nu udgåede) HomePod, har den næsten alle de samme funktioner. Du kan lave kommandoer på Siri med din stemme, og den kan styre dine HomeKit smartenheder.

Apple HomePod mini 

 • 80 USD
 • 99 USD
 • 20 % rabat

Apples HomePod mini tilbyder god lyd i forhold til størrelsen og fungerer godt sammen med andre Apple-enheder.

 • 80 USD hos Costco

Roborocks E4 robotstøvsuger er på en stor rabat hos Amazon, og sælges for $199,99, efter du har klippet kuponen på siden. Denne model blev for nylig nomineret som den “bedste robotstøvsuger på et budget” af The Verges smart home-ekspert Jennifer Pattison Tuohy. I hendes test havde E4 en imponerende køretid på omkring 200 minutter, og den har fire niveauer af rengøring, lige fra kraftfuld til en lystilstand, der ikke er for høj. Den har ikke den selvtømmende skraldespand med dyrere modeller, men den har en generøst størrelse.

Ja, robotstøvsugere er ved at blive overkommelige, ja?

< figur class="c-product-card__main-image">

Roborock E4

 • 199 USD
 • 299 USD
 • 34 % rabat

Med det samme batteri som sin dyrere S7-søskende, der kan køre i 200 minutter og en enorm 640 ml beholder, er E4 en arbejdshest . Den er også meget smidig, gør rent i metodiske rækker og fungerer sammen med Google Home og Alexa stemmeassistenter.

 • 199 USD hos Walmart
 • 239 USD hos Amazon

Nogle andre tilbud, du måske ønsker at tjekke ud

 • 1Password tilbyder et godt tilbud på sin service til Verge-læsere, der endnu ikke har en konto hos virksomheden. Det tilbyder to rabatter, en for dens individuelle konto og dens familiepakke, der betjener fem personer med adgangskodelagring, beskyttelse og mere. Få en individuel konto til $14,40 for dit første år (normalt $36), eller en familiekonto for $24.
 • Amazons seneste Echo Buds er veldesignede trådløse øretelefoner, der tilbyder god lydkvalitet og robust støjreduktion. Normalt 119,99 USD, de koster kun 49,99 USD og leveres med en opladningsetui med kabel.
 • Hos Microsoft kan du bygge din egen Xbox Series X-pakke, der indeholder konsollen (selvfølgelig), en spil (spænder i pris fra $49,99 til $59,99), og en controller (koster mindst $49,99). Hvis du ikke vil have et bundt, kan du kun hente konsollen til dens almindelige pris på 499,99 USD hos Walmart.

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement til Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring og Europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner