Snapchat lader dig nu dele YouTube-videoer som et klistermærke i din snap

0
95

Snapchat gør det nemmere at dele YouTube-videoer i din snap eller historie, så du kan omgå processen med at kopiere, indsætte og vedhæfte videoen som et link (via Android Police). Funktionen er tilgængelig på både Android og iOS.

Nu skal du bare navigere til YouTube, trykke på knappen “Del” og derefter vælge “Snapchat.” Snapchat åbnes, og videoen vises automatisk i dit kamera som sit eget klistermærke, der viser navnet, miniaturebilledet og skaberen af ​​videoen. Når du har taget dit billede eller din video, kan du lege med størrelsen på klistermærket, rotere det og placere det hvor som helst på skærmen. Alle, der ser din snap eller historie, kan klikke på linket og se videoen i YouTube-appen eller i deres webbrowser.

Det nye klistermærke giver dig et klarere kig på videoens miniaturebillede

Hvis du nogensinde har prøvet at inkludere en YouTube-video før, vil du sikkert huske at skulle kopiere linket fra YouTube og derefter åbne Snapchat, hvor du skal tage dit billede eller din video, trykke på papirclips-ikonet og indsætte linket i (eller giv Snapchat adgang til dit udklipsholder). Videoen vises som et banner, der kan ændres størrelse, og viser et lille miniaturebillede sammen med titlen på videoen.

Snapchats nye YouTube-klistermærke (venstre) vs. en YouTube-video tilføjet som et link i Snapchat (højre). Skærmbillede: Snapchat

Du kan stadig tilføje YouTube-videoer som denne, men efter min mening ser det bare ikke så æstetisk tiltalende ud som dette YouTube-specifikke klistermærke. Det nye klistermærke giver dig et klarere kig på videoens thumbnail og viser dig faktisk navnet på skaberen bag videoen, hvorimod det almindelige gamle linkformat udelod den – nogle gange afgørende – stykke information. Snapchat lavede på samme måde et klistermærke til Twitter i 2020, så du ikke kunne sende skærmbilleder af tweets, eller gud forbyde, at tage et billede af et tweet på din computerskærm.

Opdater april 2. 6:48 ET: Opdateret for at tilføje et skærmbillede for at sammenligne YouTube-mærkatet i Snapchat med et link til en YouTube-video i Snapchat.