Apples AirPods matcher i øjeblikket deres laveste priser nogensinde hos Amazon og Walmart

0
100

Vi har et par fremragende tilbud til at starte med på The Verge i denne uge. Hvis du har ventet på, at Apples ægte trådløse øretelefoner skulle falde i pris, har både andengenerations AirPods og AirPods Pro fået en betydelig rabat hos Amazon og Walmart.

The anden generation af AirPods med det kablede opladningsetui koster normalt 129,99 $, men er til salg lige nu hos Amazon og Walmart for 99,99 $, hvilket matcher deres bedste pris til dato. Den anden generations model mangler muligvis nogle af de mere praktiske funktioner, der findes i nutidens øretelefoner, især trådløs opladning og multipunkts Bluetooth-forbindelse, men de forbliver overlegne i forhold til de originale AirPods, når det kommer til batterilevetid og lydkvalitet. Læs vores anmeldelse.

Apples premium-øretelefoner, de MagSafe-kompatible AirPods Pro, er også til salg hos Amazon og Walmart for $174, ned fra deres sædvanlige pris på $249,99. AirPods Pro tilføjer nogle livskvalitetsfunktioner til Apples nuværende AirPods-serie og løser nogle af problemerne med de lavere modeller. 2021-modellen har trådløs MagSafe-opladning, for ikke at nævne bedre lydkvalitet og støjreduktion. De tilbyder også en bedre pasform end tidligere modeller, hvilket sikrer, at de ikke falder ud af dine ører ved første lejlighed. Læs vores anmeldelse.

Apple AirPods foran Audeze MX4 < /figure>

AirPods (anden generation) med wi rød opladningsetui

 • 99 USD
 • 129 $
 • 24 % rabat

AirPods er Apples anden generation af ægte trådløse øretelefoner og den billigste model i det nuværende AirPods-sortiment.

 • 99 USD hos Amazon
 • 99 USD hos Walmart
AirPods Pro, de bedste trådløse øretelefoner til folk, der bruger Apple-produkter, afbilledet ved siden af ​​en iPhone 11 Pro Max og MacBook Pro.

AirPods Pro (med MagSafe-opladningsetui)

 • 174 $
 • 250 USD
 • 31 % rabat

Apples flagskibs-øretelefoner forbedrer de almindelige AirPods med bedre lydkvalitet, fremragende aktiv støjreduktion og fordybende rumlig lyd.

 • $174 hos Amazon
 • $174 hos Walmart

Relateret

Her er de bedste AirPods-tilbud, du kan få lige nu

Aftaler bliver ikke mere ligetil end dette: Hvis du køber to spil hos Amazon lige nu, kan du få en tredjedel af samme eller mindre værdi gratis. Den aktuelle kampagne gælder kun for udvalgte videospil; dog inkluderer det nye titler som Elden Ring ($59,99) og Tiny Tina's Wonderlands ($69,99). Mens spil til både Xbox- og PlayStation-konsoller er salgets højdepunkter, kan du også finde tilbud på fysiske titler til Nintendo Switch og klassiske brætspil som Catan og Ticket to Ride. Masser af andre produkter er også inkluderet i denne kampagne, herunder bøger, legetøj og kunstartikler. Læs vores Elden Ring anmeldelse.

Elden Ring

 • 60 USD

Den seneste FromSoftware-titel, Elden Ring, tager Dark Souls-formlen til en stor åben verden.

 • $60 hos Amazon

Selvom den nok er bedre kendt for billige hotdogs og pizza, er denne Costco-aftale mere tiltalende og langt mindre fedtet. I øjeblikket har den populære engrosforhandler nedsat den M1-udstyrede MacBook Air fra 2020 til kun $849,99, langt fra dens sædvanlige pris på $999,99. Dette er en af ​​de laveste priser, vi har set for Apples fjerlætte bærbare computer og er bestemt værd at se nærmere på, forudsat at du allerede er et kortbærende Costco-medlem.

Denne seneste model af MacBook Air debuterede i 2020, hvilket gør den noget lang i tanden, men den tilbyder stadig fantastisk byggekvalitet, masser af batterilevetid og en M1-chip, der giver den mere end nok strøm til at køre moderne applikationer. Denne konfiguration af 13,3-tommer MacBook Air er udstyret med 256 GB lagerplads og 8 GB RAM, hvilket er en solid suite af specifikationer for en bærbar computer af denne størrelse, selvom M1-processoren ikke kan konkurrere med M1 Pro og M1 Max chips fundet i Apples MacBook Pro-serie. Læs vores anmeldelse.

MacBook Air er den mest imponerende bærbare, jeg har brugt i årevis

MacBook Air med M1 (slutningen af ​​2020)

 • 850 USD
 • 1.000 USD
 • 16 % rabat

MacBook Air er Apples entry-level laptop, som kommer udstyret med virksomhedens nye M1-chip og i en af ​​tre forskellige farver ( sølv, mellemgrå og guld).

 • 850 $ hos Costco (256 GB)
 • < li class="c-product-card__buttons"> 1.199 $ hos Amazon (512 GB)

Relateret

De 15 bedste bærbare computere, du kan købe i 2022

Standardudsalgsprisen for LG's 55-tommer C1 er $1.796,99, men du kan i øjeblikket få fat i en på eBay for $997, når du bruger kampagnekode < strong>SHOPTECH15ved kassen. Dette er den laveste pris, vi har set for netop denne model og er en fantastisk værdi for et OLED-tv af denne kaliber. Vi går aldrig glip af en mulighed for at fremhæve dette tv og med god grund. Funktioner som tv'ets 120Hz opdateringshastighed, lave inputlag og kompatibilitet med G-Sync og AMD FreeSync teknologi gør det slanke panel til en ideel platform til spil. Nogle andre fantastiske salgsargumenter inkluderer understøttelse af Dolby Vision og HDR10, hvilket giver mulighed for fremragende visuel troskab og indbygget understøttelse af både Google Assistant og Amazon Alexa stemmeassistenter.

Det er også værd at nævne, at LG lancerede en opfølgning på denne model for ganske nylig. Døbt C2, den har en lysere skærm og 7.1.2 surround sound i modsætning til 5.1.2 på C1. C2 sælger i øjeblikket til samme pris som C1 gjorde ved lanceringen, men medmindre disse funktioner er særligt vigtige for dig, er denne aftale stadig værd at se nærmere på.

LG C1 OLED (55-tommer)

 • 997 USD
 • 1.796 USD
 • 45 % rabat

LG's C1 OLED er et fantastisk gaming-tv med understøttelse af Nvidia G-Sync og AMD FreeSync teknologier sammen med en 120Hz opdateringshastighed, lavt input lag og en hurtig processor. Det kan også prale af et “Game Optimizer”-dashboard, en indstillingsrude, der bekvemt samler spilcentrerede indstillinger som opdateringshastighed og latens for hurtigere adgang. 55-tommer modellen koster i øjeblikket $997 på eBay, når du bruger koden SHOPTECH15 ved kassen.

 • 997 USD på eBay

Sonys WF-1000XM4s kan indtage vores førsteplads for de bedste trådløse øretelefoner, men vi anbefaler stadig de ældre WF-1000XM3s, især til denne pris. Oprindeligt $ 199,99, Amazon og Walmart sælger i øjeblikket de sidste generations øretelefoner for kun $ 127,99 i både hvide og sorte farver. Tidligere har vi kaldt disse øretelefoner “nogle af de bedste AirPods-konkurrenter derude,” takket være deres fremragende lydkvalitet og fantastiske støjreduktion.

En anden velkommen tilføjelse er variationen af tips, der følger med disse øretelefoner, som giver en mere sikker pasform end nogle af Apples øretelefoner. XM3s har også en slank æstetik, der kombinerer matsort med messingaccenter. Bare bemærk, at i modsætning til de nyere XM4s har disse øretelefoner ingen sved- eller vandmodstand, så de bliver nødt til at styre uden om gymnastiksalen, ligesom jeg. Læs vores anmeldelse af Sony WF-1000XM3.

Sony WF-1000XM3

 • 128 $
 • 200 USD
 • 36 % rabat

WF-1000XM3'erne blev oprindeligt udgivet i 2018, og de kan stadig måle sig godt med konkurrenterne, når det kommer til batterilevetid og lydkvalitet, selv hvis de ikke er lige så dygtige som deres efterfølger.

 • 128 $ hos Amazon
 • 130 USD hos Walmart

Professionelle gaming-bærbare computere er ikke særlig billige. Amazons nuværende aftale om Gigabyte Aorus 15P tager dog helt sikkert noget af kanten. Typisk $1.899, Best Buy har midlertidigt nedsat det til $1.199,99, den laveste pris til dato for denne konfiguration, som inkluderer en 11. generation Core i7 CPU, en RTX 3070, 16 GB RAM og en stor 1 TB lagerplads.

< p id="W5rA2n">Aorus 15P har et imponerende 15-tommer 1080p-panel med en lynhurtig 240Hz opdateringshastighed. Dette gør det muligt for 15P at få mest muligt ud af sin kraftfulde hardware, som nemt kan håndtere de fleste moderne spil, der kører på 1080p. Den bærbare computer har også en række ekstra USB-A-porte til eksterne enheder og en HDMI-tilslutning til en ekstern skærm. Bemærk blot, at tilføjelse af en ekstra skærm vil beskatte dit systems ressourcer mere.

Gigabyte Aorus 15P

 • 1.200 $ < /li>
 • 1.900 USD
 • 37 % rabat
 • < /ul>

  Denne 15-tommer bærbare computer fra Gigabyte har en 11. generations Intel CPU og en Nvidia RTX 3070 til top-tier gaming ydeevne.

  • 1.200 $ ved Best Buy

  Et par andre tilbud til at sætte gang i din uge

  • Hvis du stadig arbejder hjemmefra, men har ventet på at trykke på aftrækkeren på et stående skrivebord, har Best Buys nuværende aftale om Insignia Standing Desk bragt prisen på møbelet på 344,99 USD ned til 229,99 USD. Skrivebordet måler 47,2 tommer bredt og 23,6 tommer dybt og har en motoriseret lift, der kan hæve og sænke skrivebordet mellem 28,7 og 48,4 tommer. Bare vær opmærksom på, at den kun kommer med et års garanti.
  • Vores foretrukne budget-robotstøvsuger er stadig til salg hos Amazon til $379,99. Dette er ikke den laveste pris, vi har set for Roborock S4, men det er fortsat en solid rabat på en enhed, der normalt sælges for $429,99. Ud over at give din kat et effektivt transportmiddel rundt i dit hjem, kan S4 rense op til 3230 kvadratmeter plads, og du kan udpege rengøringsområder gennem dens tilsluttede app.
  • Lige nu kan du score et Amazon-gavekort på $25, når du køber Beats Fit Pro for $199,95, deres fulde udsalgspris, hos Amazon. De nyeste fitness-orienterede Beats-øretelefoner giver en fremragende pasform, effektiv støjreduktion og spiller ekstremt godt sammen med Apple-enheder. Læs vores anmeldelse.

  Bare én ting mere!

  Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.< /p> E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner