Googles Pixel-opdatering til april inkluderer rettelser til trådløs opladning til Pixel 6-telefoner

0
125

Det er kun et par uger siden, at Pixel 6 og Pixel 6 Pro-enheder begyndte at modtage Googles marts Pixel-drop af nye funktioner, forbedringer og rettelser, og nu har virksomheden startet udrulningen af ​​en april-opdatering (via 9to5Google).

Ifølge Google skulle opdateringer til trådløs opladning og kamerarettelser til Pixel 6-serien forbedre ydeevnen med visse (uspecificerede) tilbehør og crush-fejl, der kunne zoome ind på forhåndsvisningen af ​​kameraet med visse apps eller pop op en grøn skærm i kameraets forhåndsvisning.

OTA og fabriksbilleder er tilgængelige nu

Tweaks, der gælder for alle telefoner, der modtager opdateringen (fra Pixel 3a til alle enheder, der er udgivet for nylig) kan løse problemer med levende tapeter, nedbrud under brugen af ​​billede-i-billede og et problem, der kan mørklægge meddelelsesskyggen og Hurtige indstillinger. En medfølgende sikkerhedsbulletin beskriver også flere sikkerhedsbrister, der er rettet af denne seneste opdatering og for andre Android-enheder med et sikkerhedspatch-niveau på 5. april eller senere.

Relateret

Googles Android 12-opdatering har været den mest stenede i årevis

Der er ingen note om en rettelse eller ændring for Pixel 6- og 6 Pro-ejere, der ikke værdsætter den svækkede haptiske vibrationseffekt, der kom til mange enheder med marts-opdateringen. Selvom rapporter om Reddit og dets ejerforum hober sig op, har Google ikke svaret på mine henvendelser om dette problem. Men den 25. marts rapporterede Review Geek, at det havde modtaget en erklæring fra Google, der sagde: “Dette var en opdatering beregnet til at drage fordel af de mere avancerede Pixel 6 haptics-funktioner, men vi forstår, at det ikke er en optimal oplevelse for alle brugere. . Vi forsøger løbende at levere en bedre langsigtet løsning i fremtiden og vil planlægge at behandle denne feedback i en kommende opdatering.”

Hvis du ikke har opdateringen på din Pixel enhed endnu, det er fordi Google ruller den ud “i løbet af den næste uge i faser afhængigt af operatør og enhed. Brugere vil modtage en meddelelse, når OTA'en bliver tilgængelig for deres enhed.” Hvis du ikke kan vente, har Google stillet OTA og fabriksbilleder af den seneste opdatering til rådighed, som du kan installere ved hjælp af dets Android Flash-værktøj ved at følge vores instruktioner her. Hvorvidt du vil gøre det eller ej, kan afhænge af din risikoappetit – Android 12-opdateringsoplevelsen har hidtil været stenet.