Windows 11s opdaterede File Explorer får faner, favoritter og en ny hjemmeside

0
112

Microsoft bringer snart faner til File Explorer i Windows 11 sammen med et opdateret design, der gør det nemmere hurtigt at få adgang til mapper eller finde favoritfiler. Den meget efterspurgte fanefunktion blev først set i Windows 11-testbuilds i sidste måned, og nu gør Microsoft den officiel ved en hybrid arbejdsbegivenhed for Windows 11 i dag.

Det opdaterede File Explorer-design omfatter faner til at navigere i flere mapper i et enkelt vindue og mulighed for at flytte rundt på faner. Microsoft begyndte først at teste faner i Windows 10-apps under en funktion ved navn Sets. Dette inkluderede understøttelse af faner i File Explorer, men Microsoft annullerede til sidst projektet og sendte det aldrig til Windows 10-brugere.

Den nye File Explorer-favoritfunktion. Billede: Microsoft

Microsoft tilføjer også en ny File Explorer-hjemmeside, der inkluderer de typiske mapper med hurtig adgang, seneste dokumenter og en ny favoritmulighed. Du vil snart være i stand til at højreklikke på en fil for at tilføje den til favoritter, og den vil blive vist fastgjort på startsiden for File Explorer. Der er endda forbedrede delingsmuligheder for filer med en opdateret delingsdialog, der lader dig sende til nylige kontakter eller apps som Teams, Outlook og OneDrive.

Det er ikke klart, hvornår vi vil se dog denne opdaterede File Explorer. Microsoft driller det simpelthen som en del af en række Windows 11-forbedringer, der er på vej, og virksomheden har endnu ikke forpligtet sig til en udgivelsesdato. Ligesom mange af Microsofts nye Windows 11-funktioner kunne den opdaterede File Explorer ankomme i en månedlig opdatering til operativsystemet.