1Password 8 til Mac bringer autoudfyldningsadgangskoder til native apps

0
80

1Password 8 til Mac kom ud af beta og blev offentliggjort i tirsdags, hvilket bringer et mere moderne redesign og en række nye funktioner til den populære adgangskodemanager. Men der er én ting ved appen, der kan være en ændring for Mac-brugere: en ny Universal Autofill-funktion, der betyder, at du automatisk kan indtaste adgangskoder i apps på samme måde, som du kan i browserfaner.

Tidligere, som med de fleste adgangskodeadministratorer, var alt problemfrit nok i browseren: indlæs websiden, klik på ikonet, og det fylder din adgangskode. Men hvis du er i en indbygget app, skal du åbne din adgangskodemanager, søge efter kontoen og kopiere og indsætte dine oplysninger i appen. Med Universal Autofill, som 1Password tildeler til en global ⌘-tastaturgenvej, kan du åbne en ny overlejret menu, der udfylder adgangskoder i apps, ligesom du ville forvente. (1Password 8 har været ude til Windows i flere måneder, men har ikke en funktion som Universal Autofill.) I min korte test fungerer det godt, og det er imponerende hurtigt, især hvis du også har Touch ID slået til.

< p id="NgQyrg">Denne nye version har været længe undervejs. 1Password 8 har været i offentlig beta i flere måneder – firmaet sagde, at 40.000 mennesker har testet det – og firmaet har lovet, at det ville løse praktisk talt alt, hvad der var galt med tidligere versioner: en mærkelig Chrome-hukommelsesfejl, appens lejlighedsvise langsomhed og forvirrende grænseflade, alt . Jeg har været en af ​​disse betatestere i de sidste par måneder, og det er faktisk en enormt bedre oplevelse – færre tilfælde af 1Password, der tager evigheder at indlæse eller slet ikke indlæses, færre memory-hog-problemer og en grænseflade, der hører til i dette årti.

Universal Autofill fungerer endelig uden for browseren. Billede: 1Password

Men funktioner som Universal Autofill er virkelig det, der gør eller ødelægger adgangskodeadministratorer. For selvom det er en utvetydig, letvalgt god idé at bruge en adgangskodemanager, gør de fleste ikke. Adgangskodeadministratorer er en smerte! På iOS og Android, hvor det er besværligt at indtaste din lange hexadecimale adgangskode, er adgangskodeadministratorer en nem gevinst, og begge operativsystemer har gjort et godt stykke arbejde med at forvandle dem til en proces med to tryk. På desktop er det dog både nemmere at skrive og mere irriterende at søge gennem din adgangskodemanager. 1Password forsøger at løse det og give dig endnu færre grunde til ikke at bruge det.

Universal Autofill er også en af ​​de funktioner, som 1Password kunne bruge til mange flere ting. Tjenesten har forgrenet sig fra “password manager” til “important-info-of-all-kinds manager”, der også gemmer dine krypto-punge, skjuler din e-mail og mere. En funktion som Universal Autofill kunne træne brugerne til at bruge 1Password mere og til sidst bruge den til at gemme flere ting.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here