Sådan blokerer du et nummer på Apples iPhone

0
248

Uanset om du forsøger at slippe af med spam eller undgå at høre fra en tidligere ven eller eks, er blokering af en andens telefonnummer et vigtigt værktøj til at hjælpe med at bevare dit privatliv. Vi har dækket forskellige metoder til at beskytte dig selv mod roboopkald, spam og andre daglige irritationer. Men blokering af et nummer er ofte den hurtigste og nemmeste måde at lukke ned for uønskede digitale indtrængen.

Når du blokerer et nummer, modtager du ikke længere telefonopkald, sms'er eller FaceTime-anmodninger, der kommer ind fra det blokerede nummer. Personen i den anden ende vil gå direkte til voicemail, når de ringer til dig, men dette er deres eneste anelse om, at de er blevet blokeret. Tekster vil stadig se ud til at gå igennem som normalt – selvom du ikke behøver at håndtere dem.

Blokerede numre kan stadig efterlade voicemails, men disse vil ikke blive vist i den almindelige visuelle voicemail-liste. I stedet er de adskilt i en “blokerede beskeder”, som du kan vælge at ignorere fuldstændigt.

På en iPhone er der flere metoder til at blokere et nummer, men jeg vil dække de to apps, hvor du oftest ønsker at gøre det.

Sådan blokerer du et nummer fra iPhones telefonapp

 • Åbn Telefon-appen.< /li>
 • Tryk på fanen Seneste.
 • Når du ser det nummer, du vil blokere, skal du trykke på det omkransede < strong>i i højre side af skærmen.
 • Nederst på næste skærmbillede vil du se muligheden for at Blokere denne opkalder. Tryk på det, og nummeret vil ikke kunne nå dig.

Sådan blokerer du et nummer fra iPhones Beskeder-app

Hvis nogen irriterer dig via tekst (eller du vil krydse en anden kilde til spam af), er det nemt for at blokere et nummer direkte fra Apples Beskeder-app.

 • Tryk på afsenderens oplysninger øverst i midten af ​​samtalen.
 • Tryk derefter på Info.
 • Igen, nederst på denne side vil du se muligheden for at Blokere denne opkalder i rød tekst.

Relateret

Sådan blokerer og rapporterer du tekstspam

Sådan stopper du irriterende roboopkald på din iPhone eller Android-telefon

< h2 id="ZPyGz9">Sådan fjerner du blokeringen af ​​et nummer på en iPhone

Hvis du vil genoprette nogens mulighed for at nå dig, er det nemt at fjerne et hvilket som helst nummer fra din blokerede liste.< /p>

 • Åbn appen Indstillinger.
 • Tryk derefter på Telefon.
 • Vælg Blokerede kontakter.
 • På næste skærmbillede vil du se en liste over numre, du' har blokeret. Der er to måder at fjerne den ene på. Du kan enten trykke på valgmuligheden Rediger og derefter på det røde minussymbol ved siden af ​​det nummer, du ønsker at fjerne blokeringen af, eller som et hurtigere alternativ kan du stryge til venstre hen over et hvilket som helst tal for at fjerne blokeringen.