Twitter Circle er ved at teste for de tweets, du hellere vil beholde for at 'udvælge personer'

0
223

Twitters afventende opkøb har ikke sat en stopper for al produkttestning, da vi har set hints om den kommende redigerings-tweets-funktion lække ud. Og nu har virksomheden annonceret en begrænset test for Twitter Circle. Det er en funktion, der ligner Instagrams Close Friends-funktion eller, hvis du har eksisteret i et stykke tid, Google Plus.

Twitter Circle vil lade brugere samle op til 150 personer til at deltage i deres Circle, inklusive følgere og ikke-følgere. Så, når de har lyst til at tweete uden at dele med masserne, trækker de blot menuen Vælg publikum op, mens de skriver et tweet, og vælger Twitter Circle i stedet for Alle (som vist nedenfor). Ifølge Twitter er dette forskelligt fra dets fællesskaber, som også gemmer tweets væk i et forsøg på at forhindre “sammenbrud af kontekst”, fordi de knytter sig til bestemte diskussioner, mens Circle blot er standard tweets, som ikke er tilgængelige for alle at se.

Billede: Twitter

Det er en måde at have lignende privatliv som en låst konto, der kun vises for folk, der følger den uden at begrænse dig selv til en låst konto. Personer, der i øjeblikket er medlemmer af din cirkel, vil være i stand til at se de tweets, du sender til den, men de kan ikke bruge det indbyggede retweet-ikon til at dele dem automatisk. Det stopper selvfølgelig ikke skærmbilleder eller downloads af noget indhold i tweetet, men igen, det er det samme, som hvis du havde en låst konto, bortset fra at det varierer afhængigt af de tweets, du vælger.

Som Twitters retningslinjer for testen gør det klart, betyder det ikke, at der ikke er nogen regler, bare fordi offentligheden ikke kan se dine tweets. Elon ejer ikke siden endnu – du kan stadig blive forbudt for misbrug eller andre aktiviteter, der bryder dets regler. Funktionen har været i værkerne siden i hvert fald sidste år, og dukkede op med “Trusted Friends” og “Facet” branding for indstillingerne, og tidligere i år med navnet “Flock.”

Indtil videre kan de få udvalgte, der vil have adgang til Twitter Circle, kun oprette en enkelt Circle, og kun den person, der opretter cirklen, kan se listen over personer, der er i den. Funktionen er tilgængelig for dem på tværs af iOS, Android og internettet. Hvis du er i en cirkel, kan du ikke fjerne dig selv fra den, men du kan stadig ignorere en diskussion, hvis den fylder for meget på din tidslinje.

Relateret

Listen 'nære venner' er fremtiden for Instagram

Hvorfor sociale netværk har brug for bedre blokeringsværktøjer

Hvordan Twitters fællesskaber kunne bringe konteksten tilbage