I Resurrections første trailer er Rebecca Hall støt ved at miste forstanden

0
20

Af alle de film, jeg så på Sundance-filmfestivalen i år, er den, der holdt sig mest til mig, genopstandelsen. Det er mest på grund af, hvor intens og foruroligende filmen er – og nu kan du få en forsmag på det via den første trailer.

Resurrection har Rebecca Hall i hovedrollen som en kvinde, hvis velordnede livet er vendt, efter at en tidligere partner (Tim Roth) uventet dukker op. På nogle måder er det en standard-thriller, hvor presset støt stiger på Halls karakter, indtil det næsten er for meget at tage. Men det, der har bidt sig fast i mig hele denne tid, er, hvor rodet filmen faktisk bliver, især dens rædselsvækkende finale. Det er den slags ting, der hænger ved dig længe efter, at kreditterne ruller. Det hjælper, at Hall og Roth begge leverer utrolige præstationer og løfter, hvad der kunne have været en meget mere forglemmelig film.

Resurrection instrueret af Andrew Semans vil være i biografer og on-demand tjenester, der starter den 5. august og vil streame på Shudder derefter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here