Twitter CEO: 'Vi skal være forberedt på alle scenarier'

0
22

Twitter CEO Parag Agrawal erkendte muligheden for, at Elon Musks aftale om at købe virksomheden kunne falde igennem i en række tweets i eftermiddags, der forsøgte at forklare, hvorfor han ryster op i Twitters ledelse. Agrawal sagde, at han stadig er “ansvarlig for at lede og drive” Twitter for øjeblikket, og at hans seneste ændringer er beregnet til at “bygge et stærkere Twitter” og hjælpe med at styre omkostningerne.

“Mens Jeg forventer, at aftalen lukker, vi skal være forberedte på alle scenarier og altid gøre, hvad der er rigtigt for Twitter,” sagde Agrawal.

Hans bemærkninger kommer efter Musk tweetede i morges, at hans køb på 44 milliarder dollar af Twitter er “midlertidigt i bero” på grund af bekymringer om spam og falske konti. Selvom det er fuldstændig uklart, om Musk rent faktisk kan sætte aftalen på pause – Matt Levine hos Bloomberg siger, at det ikke er en ting at sætte en aftale på pause – var bemærkningerne stadig nok til at sende Twitters aktie til at styrtdykke omkring 10 procent i dag, hvilket skræmmer investorer fra bekymring for, at aftalen kunne falde igennem.

Agrawal har nu to betydelige problemer: Musk, der truer med at trække sig ud af aftalen, og hans eget firma, som nu er blevet rystet både af den kaotiske opkøbsaftale og Agrawals nyligt annoncerede ansættelsesstop og afskedigelse af to topproduktledere.

Torsdag annoncerede Agrawal Kayvon Beykpour og Bruce Falcks afgang, som ledede Twitters henholdsvis forbruger- og indtægtsprodukter. Han meddelte også, at virksomheden “satte de fleste ansættelser og udfyldninger på pause” og forsøgte at reducere omkostningerne andre steder.

“Jeg vil ikke bruge aftalen som en undskyldning for at undgå at træffe vigtige beslutninger for virksomhedens helbred, og det vil nogen leder på Twitter heller ikke,” skrev Agrawal i dag. Han sagde, at “forvente flere ændringer til det bedre”, mens han forbliver administrerende direktør.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here