Motorola driller telefonen med 200-megapixel kamera, mens Razr-rygterne stiger

0
21

Motorola kunne ikke have én, men to meget interessante smartphones, der lanceres i Kina næste måned. Virksomheden har teaset den første i et Weibo-indlæg, som lover at blive en af ​​de første telefoner i verden med et 200-megapixel kamera. Den kunne også få følgeskab af en tredje generations foldbar Razr. Motorolas general manager Shen Jin postede for nylig en kryptisk teaser til den nye foldbare på Weibo, som så ud til at vise en silhuet af en enhed, der udfolder sig.

Smartphonen med 200 megapixel kamera er angiveligt blevet udviklet under kodenavnet “Frontier”, og er lækket et par gange i de seneste måneder. I januar udsendte WinFuture adskillige gengivelser af enheden sammen med et mere eller mindre komplet sæt specifikationer. Telefonens altafgørende hovedkamera vil angiveligt bruge Samsungs 200-megapixel-sensor, der blev annonceret i september sidste år, parret med et 50-megapixel ultrawide, et 12-megapixel telefoto og et 60-megapixel selfie-kamera.

Motorolas teaser-billede refererer til et 200-megapixel kamera. Billede: Motorola

Andre rygter omfatter en 6,67-tommer OLED-skærm med en 144Hz opdateringshastighed og et 4.500 mAh batteri med understøttelse af 125W kablet hurtigopladning eller 50W trådløs hurtigopladning . Et fotografi af telefonen blev angiveligt sendt til Weibo i marts.

I mellemtiden så Motorolas Shen Jin ud til at bekræfte, at virksomheden udviklede en tredje generation af Razr i slutningen af ​​sidste år, og billeder af enheden lækket tidligere på måneden. Enheden ligner stadig en foldbar clamshell-stil, men den kunne have et tweaked design, der fjerner den tidligere enheds store “hage” og flytter dens tænd/sluk-knap med fingeraftrykssensor rundt til højre for telefonen.

Men den største opgradering til den nye Razr ser ud til at være intern, hvor enheden forventes at blive drevet af Qualcomms nye Snapdragon 8 Plus Gen 1-processor, annonceret for få dage siden. Kameratelefonen på 200 megapixel forventes at bruge den samme chip. Det er et stort skridt op for især Motorolas foldbare, hvis tidligere generationer har brugt mellemklasseprocessorer fra Qualcomm, der har resulteret i langsom ydeevne.

Der er i øjeblikket ingen ord om, om eller hvornår, enten telefon kan lanceres eller frigives uden for Kina. Men da Motorola annoncerede sin seneste Edge Plus, lancerede den telefonen i Kina i slutningen af ​​2021 under navnet Edge X30, kun for at bringe den til USA tidligere i år. Hvis den bruger en lignende tilgang her, kan vi se begge nye enheder frigivet på statens side inden udgangen af ​​2022.

Et påstået lækket billede af Motorolas kommende Razr. Billede: 91Mobiles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here