Hvad kan du forvente af Star Wars Celebration 2022

0
31

Efter tre års pause er Star Wars Celebration tilbage i denne uge – og det ser ud til, at det vil være spækket med masser af nyheder fra film, tv og spil. Dette års udgave vil omfatte en personlig begivenhed i Anaheim Convention Center. Men hvis du ikke ønsker at trodse folkemængderne, vil mange af de mere bemærkelsesværdige paneler og begivenheder også blive streamet på Star Wars YouTube-kanal samt forsiden af ​​StarWars.com. Her er, hvad du kan forvente at se.

Den næste store film

Tingene har været stille på den teatralske side af Star Wars siden The Rise of Skywalker, men vi ved, at der er flere film på vej med store navne som Marvel-mestermanden Kevin Feige og Thor: Ragnarok-instruktøren Taika Waititi tilknyttet. Der er en god chance for, at vi hører om mindst et af disse projekter, selvom det blot er en bekræftelse på, at det stadig er i live.

Hvornår skal du se: Du kan forvente at høre om den nye film – eller film – under et panel med titlen “Lucasfilm's Studio Showcase”, som vil indeholde studiets “aktuelle høst af live-action filmskabere.” Det finder sted den 26. maj fra kl. 11.00 – 12.30 PT.

Et første kig på Star Wars: Andor

Rogue One-spinoffet med Diego Luna i hovedrollen forventes at debutere i år, men indtil videre har vi set og hørt lidt til det. Så forvent at se Andor velrepræsenteret til Celebration, højst sandsynligt med en debuttrailer og måske endda en premieredato.

Hvornår skal du se: Andor er planlagt at optræde under Lucasfilm's Studio Showcase den 26. maj fra kl. 11.00 – 12.30 PT.

Mando og Grogu hænger bare ud. Billede: Lucasfilm

The Mandalorians tredje sæson

The Mandalorian afsluttede sin anden sæson i slutningen af ​​2020. Og selvom dusørjægeren og hans lille alien-kammerat gjorde nogle bemærkelsesværdige optrædener i The Book of Boba Fett, er der også stadig en fuldgyldig tredje sæson på vej. Ligesom Andor ved vi lidt om den nye sæson, så forvent nogle detaljer sammen med en mulig trailer og premieredato.

Hvornår skal man se: The Mandalorian er planlagt til at optræde under Lucasfilm's Studio Showcase den 26. maj fra kl. 11.00 til 12.30 PT. Hvis vi ikke lærer om sæson 3, så er der også “Mando+ : A Conversation with Jon Favreau & Dave Filoni”, som er den 28. maj fra kl. 11.00 – 12.00 PT.

Et første kig som Ahsoka

Tidligere på måneden bekræftede Lucasfilm, at produktionen på Ahsoka – en selvstændig serie, der vil se Rosario Dawson vende tilbage til sin rolle fra The Mandalorian – var officielt i gang. Det betyder, at det måske er for tidligt at forvente noget lignende en trailer, men der vil sandsynligvis være mindst en vis omtale af serien, især i betragtning af hvor tæt sammenknyttet Star Wars-serien på Disney Plus har været.

Hvornår skal du se:Ahsoka er faktisk ikke på tidsplanen, men det kunne godt være en overraskelse under Lucasfilm's Studio Showcase den 26. maj fra kl. 11.00 til 12.30 PT.

Afsløringen af ​​”Grammar” Rodeo”

En nylig forsidehistorie fra Vanity Fair drillede eksistensen af ​​en voksende Star Wars-historie med kodenavnet “Grammar Rodeo.” (Dette navn kommer fra et ikonisk afsnit af The Simpsons.) Detaljerne er slanke, men showet styres af instruktøren Jon Watts og forfatteren Chris Ford, som tidligere har arbejdet sammen på Spider-Man: Homecoming.

Hvornår skal man se: Ligesom Ahsoka er denne serie ikke på programplanen, men hvis den dukker op, vil den sandsynligvis være endnu en, der vises under – du gættede det – Lucasfilms Studio Showcase den 26. maj fra kl. 11.00 – 12.30 PT.

Tales of the Jedi-afsløring

Vi ved allerede, at Lucasfilm arbejder på en ny animeret Star Wars-antologi kaldet Tales of the Jedi, men det er omtrent alt, hvad vi ved. Men et panel dedikeret til den nye serie burde kaste noget mere lys over, hvad man kan forvente af antologien.

Hvornår skal man se: The Tales of the Jedi panel finder sted den 28. maj fra 14:30 – 15:30 PT.

En lyssværdsvingende Ronin i Star Wars: Visions. Billede: Lucasfilm

En anden sæson af Star Wars: Visions

Når vi taler om animerede antologier, er der også en chance for, at vi får nyheder om en anden sæson af Visions, som gav store navne fra anime-verdenen til opgave at lave originale Star Wars-historier. Det var et forfriskende bud på sci-fi-universet, og der er et stort potentiale i at gense det for endnu mere.

Hvornår skal man se: Der vil være et Star Wars: Visions panel den 29. maj fra kl. 12.30 – 13.30 PT.

Videospil

Der er en hel del få Star Wars-videospil på vej, udviklet af alle fra Ubisoft til Amy Hennigs nye studie. Selvom vi ikke ved det med sikkerhed, kan især to spil potentielt dukke op: Respawns efterfølger til Jedi: Fallen Order og en moderne genindspilning af klassiske Knights of the Old Republic.

Hvornår skal du se: Der er faktisk ikke mange paneler dedikeret til videospil, i det mindste nogen af ​​de førnævnte blockbuster-titler, så det kan være ønsketænkning. Men vi holder øje med begivenheden for en sikkerheds skyld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here