No Man's Skys nyeste ekspedition gør den til en roguelike

0
26

I dag lancerer No Man's Sky Leviathan, spillets nyeste ekspedition, der tilbyder den måske mest interessante spiloplevelse endnu.

I Leviathan-lanceringstraileren, en mystisk besked sprøjter hen over skærmen, der fortæller spilleren, at “døden ikke er enden”, og at de skal “ind i løkken igen.” Hvis du synes, at sproget lyder lidt slyngelagtigt (heh), har du ret. I Leviathan putter Hello Games en lille smule Returnal-chokolade i No Man's Skys jordnøddesmør.

I Leviathan nulstiller døden en rejsendes individuelle fremskridt, hvilket tvinger dem til at starte forfra med en nyligt genereret loadout. Men efterhånden som fællesskabet lever, dør og gentager sig, lever de ind i et globalt fremskridtsmål, der tildeler spillere varer af højere kvalitet med hvert nyt liv. Kun gennem disse fælles fremskridt kan fællesskabet håbe på at bryde ud af dødens cyklus.

Undervejs lærer spillerne om den titulære Leviathan og optjener belønninger sammen med noget, fællesskabet har råbt på. lang tid for: en rumhval.

Den ultimative belønning i Leviathan er en tentaklet, cthulian, flyvende hval, der er spillets første “levende fregat”, og jeg vil have en.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here