Endnu en live-action Speed ​​Racer kommer til Apple TV Plus med J.J. Abrams bag rattet

0
34

Selvom det kun er 14 år siden den sidste live-action-tilpasning af Speed ​​Racer fra et vestligt produktionsstudie, går Apple og J. J. Abrams op til pladen for at lave endnu en. Variety rapporterer, at Apple og Warner Bros. Television Studios går sammen om at producere en ny Speed ​​Racer med J. J. Abrams executive producer og Ron Fitzgerald (Westworld) og Hiram Martinez (Snowfall) knyttet til co-showrun.

Ligesom filmen fra 2008, 60'ernes anime-serier og den originale Mach Go Go Go-manga, de alle er baseret på, vil den nye Apple TV Plus-serie fortælle historien om Speed, en ung racerkører, der bor i skyggen af ​​hans (formodentlig) for længst forsvundne bror. Mens den nye Speed ​​Racer efter sigende har været under udvikling i nogen tid, er der i øjeblikket ingen detaljer om, hvor tæt den vil holde sig til kildematerialet, hvem castet vil bestå af, eller hvornår serien kan debutere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here