Googles foldetelefon er angiveligt blevet forsinket igen

0
25

Selv om det længe rygtede Pixel Watch endelig er ankommet, er der stadig ingen tegn på Googles mystiske foldetelefon – og vi vil sandsynligvis ikke se den før om et år. Ifølge rapporter fra det koreanske industriwebsted The Elec og forsyningskædeanalytiker Ross Young (via Android Central), er udgivelsen af ​​Googles rygtede foldetelefon blevet forsinket til næste forår.

Google forventedes oprindeligt at afsløre enheden i 2021, men den forudsigelse blev skubbet tilbage til fjerde kvartal af 2022. Denne seneste forsinkelse kunne forklare, hvorfor vi ikke så enheden på Google I/O tidligere på måneden sammen med den korte drilleri af en fremtidig Pixel-tablet.

Kilder med viden om situationen fortalte angiveligt til The Elec, at telefonens udgivelsesdato er blevet udskudt, simpelthen fordi den ikke er færdig endnu. Young støttede disse påstande i et tweet og sagde, at han hørte “fra flere kilder i forsyningskæden, at Googles foldbare lancering blev forsinket til næste forår”, men han nævnte ikke en grund til hvorfor.

Relateret

Hvor er Googles foldbare telefon? Alt, hvad vi ved indtil videre

Med sit Pixel Watch og tablet tager Google det alvorligt med sit eget økosystem

Pixel for pixel: Hvordan Google forsøger at fokusere og sende fremtiden

h4>

Tidligere lækager indikerer, at Google eksperimenterer med to designs til enheden, kaldet “Passport” og “Jumbojack” internt. Mens “Jumbojack” foldes vandret som Samsung Galaxy Z Fold, foldes “Passport” lodret som Samsung Galaxy Z Flip. Som bemærket af The Elec kunne foldeenheden komme med skærme fra Samsung, med Passport-varianten med en 7,57-tommer skærm på indersiden og en 5,78-tommer skærm på ydersiden.

Nu hvor Google fokuserer på lanceringen af ​​det længe ventede Pixel Watch og Pixel 7, virker det endnu mere usandsynligt, at Google ville beslutte at afsløre den foldetelefon ved sin Pixel-begivenhed til efteråret.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here