Den nye Ayn Loki håndholdte kører Windows og starter ved $299

0
94

Ayn, producenten af ​​den håndholdte Odin Android, udgiver en række af, hvad den kalder de “mest overkommelige” bærbare Windows-spillekonsoller til dato (via Liliputing). Den billigste af bunken starter ved kun $299 – $100 mindre end 64GB Steam Deck.

Ayn annoncerede nyheden i en YouTube-video og en række indlæg på Instagram, der gav os et kig på, hvad vi kan forvente af udseende, tekniske specifikationer og priser. Mens entry-level $299 Loki Mini kommer med 64 GB lagerplads og en Intel Alder Lake U-chip, har den standard Loki-håndholdte en AMD Ryzen 5 6600U-chip med tre forskellige lagermuligheder: 64 GB, 256 GB og 512 GB, der hver koster $499, $599 , og $699, henholdsvis. $799 Loki Max har en opgraderet AMD Ryzen 7 6800U-chip og 512 GB lagerplads.

Hvis du ikke er tilfreds med mængden af ​​lagerplads, der følger med enheden, kan du muligvis opgradere efter at have købt den. YouTuber Taki Udon lærte, at hver model kunne komme med udskiftelig lagerplads, hvilket betyder, at du måske har mulighed for at give din lagerplads et boost, hvis du begynder at løbe tør for plads (via Liliputing).

På ydersiden ser det ud til, at Ayn Loki arver det meste af sit design fra den Switch-lignende Odin, men som Liliputing bemærker, skifter den et farverigt sæt knapper i en X, A, B, Y-konfiguration til en solid sort eller hvid skema med det samme Y, B, A, X-arrangement, som du ville finde på en Xbox-controller. Der er også en USB-C-port og hovedtelefonstik i bunden af ​​enheden.

At dømme efter et andet af Ayns Instagram-opslag, ser det ud til, at Loki er sat til frigivelse i morgen kl. 21:00 EST, og den vil sandsynligvis være tilgængelig for køb fra dens hjemmeside. Taki Udon indikerer også, at Odin-ejere kan få adgang til Loki-serien til nedsatte priser, men det er uklart, hvor meget Ayn vil tage af.

Relateret

< h4>Steam Deck anmeldelse: den er ikke klar

Steam Deck, en måned senere

Ayn Odin anmeldelse: en Nintendo Switch med Android

Ayn er blot et mærke, der forsøger at tage på Steam Deck. Et andet firma, Aya Neo, gjorde sin første håndholdte gaming-pc tilgængelig på Indiegogo sidste år. Den er siden udkommet med Aya Neo 2 og Aya Neo Slide, som begge har AMD Ryzen 7 6800U-chippen og Radeon 680M iGPU, der kunne slå Steam Deck på papiret. Aya Neo har endnu ikke udgivet prisoplysninger om disse to modeller, men de er sandsynligvis ikke så overkommelige som entry-level Loki Mini eller Steam Deck – de fleste af Aya Neos håndholdte enheder koster op mod $1.000. Det er sandsynligvis grunden til, at Aya Neo netop har frigivet Aya Neo Air-serien, et sæt lettere håndholdte, der starter ved $549 for en AMD Ryzen 5 5000U-processor og 128 GB lagerplads.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here