Twitter Circle begynder at rulle ud til flere brugere

0
24

Twitter begyndte at teste Circle tidligere på måneden med en begrænset gruppe, og nu ser det ud til, at det begynder at rulle ud til flere brugere (via Android Police). Funktionen fungerer meget som Instagrams nære venner, da den giver brugerne mulighed for at sende tweets til en bestemt gruppe mennesker i stedet for hele Twitter.

For at kontrollere, om du har adgang til Twitter Ring rundt, opdater din Twitter-app eller gå til Twitter i en webbrowser. Når du begynder at komponere et tweet, vil du se en rullemenu øverst, hvor der står Alle. Herfra kan du vælge Twitter Circlefor at begrænse dit tweet til et udvalgt publikum, eller du kan trykke på Rediger for at tilføje eller fjerne personer fra din cirkel. Twitter giver ikke brugere besked, hvis du tilføjer eller fjerner dem.

720 Vælg “Twitter Circle” for at begrænse dine tweets.
Tilføj eller fjern brugere fra din Circle.

Du kan tilføje op til 150 brugere til din cirkel, uanset om de følger dig eller ej. Brugere i din Cirkel vil se en note tilføjet til Circle-only tweets (og omvendt), der siger: “Kun folk i @[ditbrugernavn]s Twitter Circle kan se dette tweet.” At tweete til din cirkel er næsten som at have en privat konto, kun det privatiserer visse tweets i stedet for at begrænse adgangen til hele din profil.

Personerne i din cirkel vil ikke være i stand til at retweete alt hvad du sender til det, men de kan stadig screenshotte og downloade dine tweets. Det er også vigtigt at huske på, at Twitters retningslinjer for fællesskabet stadig gælder, selvom du sender dine tweets ud til et mindre publikum.

Lige nu er det uklart, hvor mange mennesker der har adgang i øjeblikket til Cirkel. Det ser ud til, at flere brugere (inklusive mig selv) endelig ser funktionen dukke op, når de begynder at skrive et tweet. The Verge nåede ud til Twitter for at se, om Circle ruller ud til alle, men hørte ikke straks tilbage.

Relateret

Twitter arbejder på nye funktioner, herunder tweets med blandede medier, viser rapporter

Twitter virker efter sigende på en vibe check-funktion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here