Apples lille oplader til den nye MacBook Air har en ekstra USB-C-port

0
164

Sammen med en nydesignet MacBook Air drevet af virksomhedens nye M2-processor introducerede Apple også en oplader til den bærbare computer med en uventet fordel: en ekstra USB-C-port. Opladeren har to USB-C-porte, hvilket giver dig friheden til at oplade en anden enhed ved siden af ​​den bærbare computer.

Apple siger, at den lille oplader kan juice 2022 MacBook Air op til 80 procent på kun 20 minutter. En uanmeldt dual-port 35-watt oplader fra virksomheden blev lækket tilbage i april, så det er sandsynligt, at det er præcis det produkt, vi ser i dag. M2 MacBook Air starter ved $1199.

Du kan vælge mellem et væld af multi-port opladningsklodser i disse dage, og de bliver kun mindre og mere kraftfulde. Men det er i det mindste rart at se, at Apple udvikler sig ud over den enkeltports klods, der har fulgt deres Mac-computere i årevis.

Udvikler… vi føjer mere til dette indlæg, men du kan følge med med vores WWDC 2022 live-blog for at få nyhederne endnu hurtigere.