Apples macOS Ventura med nyt Stage Manager-organisationsværktøj annonceret på WWDC

0
143

Apple afslørede en ny version af macOS på sin Worldwide Developers Conference. Det nye operativsystem, macOS Ventura, inkluderer et nyt Stage Manager-organisationsværktøj og opdateringer til Spotlight.

Aktiveret fra kontrolcenteret, vil hjælpeprogrammet automatisk organisere dine åbne apps på siden af ​​din skærm, mens du centrerer den, du arbejder på. Brugere kan også trække ikoner fra skrivebordet til appikonerne på sidelinjen for hurtigt at importere dem.

Spotlight kommer også med nye opdateringer: Det kan nu finde billeder i dit fotobibliotek og finde tekst inde i billeder og trække genveje op. Spotlight er også blevet tilføjet til bunden af ​​iOS-startskærmen.

Søgning i Mail-appen har modtaget justeringer, herunder mere komplette forhåndsvisninger, øjeblikkelige forslag og rettelser af tastefejl. Safari har en ny fanedelingsfunktion, som giver brugerne mulighed for at se, hvilke faner deres venner ser i realtid, og understøtter nu biometriske “Passkeys” som erstatning for traditionelle adgangskoder på tværs af flere understøttede platforme. (Apple, Google og Microsoft forpligtede sig tidligere på måneden til at understøtte login uden adgangskode på tværs af alle deres mobil-, desktop- og browserplatforme.)

Apple har længe haft målet om at bringer macOS tættere på sine mobile modparter, en proces, som denne opdatering fortsætter. De seneste par macOS-udgivelser har overført iOS's hæftefunktioner (inklusive fokus og genveje), såvel som designelementer af dets ikoner, vinduer og menuer til Mac. Dette eftersyn vil formodentlig fortsætte med at universalisere Apple-entusiastens oplevelse på tværs af enheder, især i takt med nye kontinuitetsfokuserede funktioner som Universal Control.

Udvikler… vi føjer mere til dette indlæg, men du kan følge med på vores WWDC 2022 liveblog for at få nyhederne endnu hurtigere.