Live Activities er en ny iOS 16-funktion, der skal forbedre notifikationer

0
134

Apple har afsløret de ændringer, iOS 16 vil foretage til notifikationer, dens vigtigste opdatering til området siden iOS 12 blev udgivet i 2018. Denne opdatering tillod automatisk gruppering af app-notifikationer, men nu med iOS 16 , det bliver endnu mere organiseret.

Der er en opdatering til låseskærmen, som kan tilpasses fuldstændigt med widgets, der ligner Apple Watch-komplikationer. Notifikationer på låseskærmen ruller nu ind fra bunden og kan skjules i bunden af ​​låseskærmen.

Liveaktiviteter er en ny funktion, der kan fastgøre notifikationer som live sportsresultater på selve låseskærmen. Desuden kan en ny Now Playing-widget i bunden forblive vedholdende, ude af vejen i bunden og kan udvides.

iPhone-meddelelser har historisk set været et frygteligt styret system. Med de nye ændringer er Apple endelig ved at indhente Android med at have en alsidig måde at administrere notifikationer på.

Udvikler… vi føjer mere til dette indlæg, men du kan følge med vores WWDC 2022 live-blog for at få nyhederne endnu hurtigere.