Netflix's Resident Evil slipper dæmonhunden løs i den seneste trailer

0
172

Det er aldrig godt, når Umbrella Corporation beslutter sig for at etablere butik og overbevise lokalbefolkningen om, at virksomhedens ankomst ikke er noget, man skal bekymre sig om. Til deres ære ved de fleste af borgerne i New Raccoon City i den seneste trailer til Netflix' kommende Resident Evil-serie sandsynligvis ikke, hvor stor fare Albert Wesker (Lance Reddick) har sat dem alle i.

Alberts døtre Jade (Ella Balinska) og Billie (Siena Agudong) gør det dog, og den nye trailer introducerer dem på et tidspunkt, hvor Umbrella arbejder hårdt for at bevare sandheden om, hvilken slags arbejde Wesker og resten af ​​dens medarbejdere gør. Selvom fremtidens Umbrella Corporation ser sig selv som en anden slags medicinalgigant, der er bestemt til at redde verden, tyder det meste på traileren på, at virksomheden ikke har ændret sig så meget. Umbrellas forskning kan lejlighedsvis føre til medicinske gennembrud, der gør folks liv bedre, som trailerens falske reklamer antyder. Men virksomhedens eksperimenter fører stadig til skabelsen af ​​mutante hunde og zombier, og dets ledere ser ud til stadig at holde møder med hologrammer, der kan vise sig at være sindssyge.

Svært som det er at finde ud af, hvad det præcise plot af den nye Resident Evil er, gør traileren det til at være en blodig tilbagevenden til franchisens overlevelsesrødder med et stænk af lore fra Sonys film, der er kastet ind for en god ordens skyld, hvilket kan være en opskrift på succes, når Netflix's Resident Evil debuterer den 14. juli.