Microsoft tester Windows 11-butik, der ikke opdaterer apps, hvis du bruger dem

0
126

Microsoft tester nogle opdateringer til Microsoft Store på Windows 11, som vil forbedre, hvordan opdateringer håndteres. I øjeblikket vil nogle butiksapps lukke og genåbne, mens de opdateres, hvilket betyder, at du kan miste arbejde, hvis du åbnede Microsoft Store og valgte opdateringsapps. Microsoft tester nu en ændring af butikken, der springer over opdateringer for apps, der er åbne i stedet.

Butiksopdateringen inkluderer også hurtigere navigation, hvilket skulle gøre det lidt nemmere at finde apps til at downloade og installere på Windows 11. Udover disse navigationsforbedringer introducerer Microsoft også native Arm64-understøttelse, så Microsoft Store vil være meget hurtigere på enheder ligesom Surface Pro X.

Hurtigere Microsoft Store-navigation. Billede: Microsoft

Endelig udvider Microsoft sin pop-up-butikssupport til Android-apps. Hvis du surfer på nettet og finder en Android-app, der er i Amazon Appstore, vil Windows 11 vise en pop-up butiksoplevelse, så du hurtigt kan installere den.

Denne seneste Microsoft Store-opdatering er tilgængelig for Windows Insiders i Dev-kanalen og bør være tilgængelig for alle Windows 11-brugere i løbet af de kommende måneder. Microsoft tester også en ny gendannelsesfunktion til Microsoft Store, som giver Windows 11-brugere mulighed for hurtigt at geninstallere apps på en ny pc.