Sådan ser du Apples WWDC22 keynote

0
152

Apples årlige Worldwide Developers Conference (WWDC) er ankommet. Den gratis virtuelle konference starter mandag den 6. juni med udviklerens keynote og slutter fredag ​​den 10. juni.

Konferencen vil omfatte de seneste nyheder relateret til Apple-software, der bringer nye opdateringer til iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS. Apples 2021-begivenhed så nye opdateringer til FaceTime, inklusive SharePlay, widgets på startskærmen i iPad OS 15 og løftet om at tale med Siri uden internetforbindelse.

I år forventer vi ændringer af notifikationer i iOS og muligvis endda nogle hardwarenyheder, inklusive en ny Mac Pro.

Relateret

Hvad kan man forvente ved WWDC 2022

Hvornår starter Apples WWDC keynote?

Begivenheden keynote streames mandag den 6. juni 2022 kl. 10:00 PT/13:00 ET.

Sammen med keynoten vil begivenhedens Platforms State of the Union give dig et mere detaljeret kig på de nye teknologier og begynder kl. 13:00 PT/16:00 ET.

Hvor kan jeg se WWDC keynote?

WWDC keynote vil blive livestreamet på apple.com, Apples YouTube-kanal, Apple Developer-appen og din Apple TV-app. Vi vil selvfølgelig også integrere keynote-livestreamen ovenfor (med afspilning for dem, der ikke kan nå det).

Vi her på The Verge vil også liveblogge keynoten, mens ser det med dig.

Sørg for at følge @verge på Twitter og @verge på Instagram for opdateringer.