Ny One Piece-teaser viser, hvordan Netflix' tilpasning vil bringe Eiichiro Odas kunst til live

0
137

Selvom Netflix' kommende One Piece-serie stadig optages, deltog med-showrunners Matt Owens og Steve Maeda og skuespilleren Iñaki Godoy i dette års Netflix Geeked Week for at hype deres nye show og give fans et kig på det, de har lavet. Selvom trioen ikke havde meget at dele med hensyn til friske billeder fra selve serien, gjorde den nye bag-kulisserne produktionsvideo, Netflix droppede, det klart, at dens One Piece muligvis bringer et varmeniveau, som streamerens anden live -action-anime-tilpasninger har manglet.

I videoen graver Owens og Maeda i, hvordan Eiichiro Oda skabte med den originale One Piece-manga på grund af den fantastiske, forhøjede natur i verden , mente de, at det var nødvendigt, at mange af showets skibsindstillinger bogstaveligt talt blev bygget fra bunden. Mens du med det samme kan få en fornemmelse af, hvad Netflix's One Piece går efter fra showets konceptkunst, insisterede Owens på, at det er noget helt andet at være i stand til rent faktisk at gå over dækkene af Miss Love Duck eller The Going Merry.

“På grund af detaljeniveauet og opmærksomheden, der går i alle disse sæt, tager de en god del tid,” sagde Owens. “Lige nu bygger vi Arlongs kortrum, og det er allerede et par uger siden, men det er et stort byggeri, fordi det er en virkelig vigtig placering.”

Sammen med bag-the-den -scener ser Netflix også ud, at Langley Kirkwood, Celeste Loots, Alexander Maniatis, Craig Fairbrass, Steven Ward, Chioma Umeala er indstillet på at deltage i serien. Produktion på Netflix' One Piece er i øjeblikket i gang.