Pixel-opdatering klemmer mere nyttig information ind i låseskærmen

0
126

Googles seneste udbredelse af funktioner til Pixel-telefoner føjer endnu flere funktioner til At a Glance, en widget designet til at vise vigtige oplysninger på hjemme- og låseskærme. Der er også en ny genvej, der giver lettere adgang til vaccinekort og en ny musik-remix-app skabt i samarbejde med Teenage Engineering. Opdateringen begynder at rulle ud i dag til Pixel 4 og nyere.

At a Glance-widgetten er en af ​​Pixels signaturfunktioner, der tilbyder en hurtig oversigt over vigtige oplysninger på hjemme- og låseskærmen. Med denne seneste opdatering vil den være i stand til at vise et videofeed fra en tilsluttet Nest Doorbell direkte på låseskærmen, så du ikke behøver at åbne en notifikation for at se, hvem der ringer. Det vil også være i stand til at minde dig om at slukke din telefons lommelygte, hvis den er tændt, og Google tilføjer, at den arbejder på en opdatering for at tilbyde luftkvalitetsalarmer, når du er i et forurenet område. Disse slutter sig til andre nyligt tilføjede funktioner, som f.eks. jordskælvsalarmer og forbedrede batterioplysninger til Bluetooth-enheder.

Skærmbillede af vaccinekort kan tilføjes til startskærmen. Billede: Google

Vaccinekort, der er gemt på Pixel-telefoner, er også nemmere at få adgang til, med en ny mulighed for at tilføje en genvej til at se skærmbilleder af dem på startskærmen. Vaccineoplysninger kan allerede føjes til Android-enheder og tilgås via en genvej, hvor den understøttes, men den nye funktion bør fungere på tværs af ethvert vaccinekort, der kan tages screenshots, hvilket betyder, at supporten skal være meget bredere.

Dernæst er Pocket Operator for Pixel en ny app, der er designet til at lade Pixel-ejere remixe videoindhold ved at lægge lyde i lag og tilføje visuelle effekter for at skabe beats og mønstre. Den er designet i samarbejde med Teenage Engineering og opkaldt efter det svenske elektronikfirmas udvalg af lommesynthesizere. Appen kan downloades fra Play Store her.

Der er også et par flere mindre tilføjelser. Samtaletilstand, en tilgængelighedsfunktion, der forsøger at forstærke vigtige lyde og filtrere baggrundsstøj fra for personer med høretab, forlader betaversionen efter lanceringen i december sidste år. Google Fotos-filtrene, der blev annonceret på Google I/O, og som er designet til mere præcist at afbilde forskellige hudtoner, frigives nu. Tre LGBTQ+ wallpapers udgives til Pride Month. Og endelig udvides funktioner som registrering af bilulykke og chatoversættelse i meddelelser til flere lande (Canada for førstnævnte; traditionelt kinesisk, hollandsk, koreansk, thailandsk og tyrkisk for sidstnævnte).