Du kan nu installere Windows 11's næste store opdatering lidt tidligt

0
220

Microsoft udgiver sin næste store Windows 11-opdatering til Release Preview-ringen af ​​den endelige test i dag. Windows 11 22H2 forventes at være tilgængelig i de kommende måneder og vil omfatte en række store ændringer i operativsystemet, herunder nye startmenumapper, opdaterede berøringsbevægelser og træk og slip til proceslinjen.

Mens du kan vente på, at Microsoft officielt ruller opdateringen ud gennem Windows Update, kan du hente den endelige version, build 22621, gennem Windows Insider-indstillingen i Windows Update-sektionen i Windows 11. Bare følg vejledningen for at tilmeld dig Windows Insider-programmet, og sørg for at vælge Release Preview.

Windows 11's nye startmenumapper. Billede: Microsoft

Windows 11 22H2 indeholder en ny spotlight-tapet-funktion, som går gennem de smukke tapeter, du typisk finder på låseskærmen. Live undertekster er også indbygget i Windows 11 22H2, og de er gode til mennesker, der er døve, hørehæmmede eller alle, der ønsker at undertekster lyd automatisk. Billedtekster kan genereres på enheden fra ethvert lydindhold, og billedtekster kan flyde i et vindue eller vises øverst eller nederst på en skærm.

Task Manager får også en stor overhaling i Windows 11 22H2 med en ny mørk tilstand og et meget forbedret layout. Det inkluderer en ny kommandolinje, der matcher det mørke tema, sammen med en effektivitetstilstand, der lader dig begrænse apps fra at forbruge systemressourcer. Hvis du er fan af Snap Layouts i Windows 11, bliver de forbedret i denne opdatering, så du kan trække en app til toppen af ​​et vindue og afsløre alle de layouts, du kan bruge. Microsoft forbedrer også sin Focus-funktion til at inkludere en Forstyr ikke-tilstand. Det gør det meget nemmere hurtigt at slå meddelelser fra, så du kun ser virkelig vigtige.

Live Billedtekster er en fantastisk ny tilføjelse. Billede: Microsoft
Hej mørk tilstand Task Manager. Billede: Microsoft

De fleste Windows 11-brugere vil blive glade for at høre, at træk og slip vender tilbage til proceslinjen, så du kan trække filer ind i apps som Photoshop. De nye startmenumapper vil også give Windows 11-brugere mulighed for at tilpasse den fastgjorte sektion af startmenuen til et pænt udvalg af mapper.

Windows 11 22H2 lanceres officielt på enheder senere i år , sandsynligvis i september-tidsrammen, men opdateringen er stor nok til at installere tidligt – især for Live Captions alene.