Face ID til iPhone fungerer i liggende format i iOS 16

0
186

Der kom en masse spændende meddelelser ud af WWDC, men en opdatering, Apple ikke nævnte på scenen, er, at iOS 16 vil give support til brug af Face ID i liggende tilstand.

Som bemærket på Apples iOS 16 forhåndsvisningsside (tak @ParkerOrtolani for at se), oplyser Apple, at du snart vil være i stand til at låse din iPhone op, foretage betalinger, autofylde dine adgangskoder og mere med Face ID når din telefon vippes vandret. Du kan allerede bruge Face ID, når din iPad er i liggende tilstand, så det er på tide at udvide funktionen til iPhones. Når funktionen er ude, behøver du ikke længere at sikre, at din telefon er i portrætposition for at bruge Face ID, hvilket kan være noget af en irritation, hvis du ofte har din telefon vendt til siden.

Apple siger, at funktionen kun er tilgængelig på “understøttede iPhone-modeller”, men det nævner ikke eksplicit hvilke. The Verge nåede ud til Apple med en anmodning om kommentar, men hørte ikke straks tilbage. Dette er blot en af ​​mange funktioner, der kommer med iOS 16 til efteråret, inklusive tilpassede låseskærme, muligheden for at redigere iMessages og opdaterede meddelelser. Her er de fulde detaljer.